Ny mobil logo 23 feb 2

Sensuell massage - glädje i kroppen!

Välkommen till en plats där njutning och erotiska känslor är naturliga och uppmuntras. Kom in för en avslappnande eller sensuell massage. Minimitid för en sensuell massage är 85 minuter då vi samtalar både innan och efter massagen och jag brukar rekommendera 120 minuter för en första session. Vi börjar med övningar som ökar din kroppsmedvetenhet och får dig att känna närvaro i kroppen och du avslutar med 5 minuter avslappningstid som också kallas Savasana.

Sensuell massage för kanske tanken till mjukhet, fjädrar, en massa olja, lätt beröring, lugn och avslappning eller upphetsning? Javisst! Eller så tänker du på bestämd beröring, oljelöst, att bli hållen, omhändertagen, mjuk massage, beröring på triggerpunkter och växla mellan tryck och lätthet? Ja, absolut, för det här är som du vill ha det. Låt dig svepas med av njutning i en sensuell massage där du känner dig trygg och där vi sätter ord på och upplever kroppen och njutning fullt ut. 

Den här massagen är till för dig som är nyfiken på att väcka erotiken i hela kroppen men utanför den vanliga ramen där könet är i fokus, där sex handlar om utlösning och snabb könsorgasm. Hela din kropp har en fantastisk orgasmisk kapacitet, jag bjuder in dig att upptäcka den genom mina händer och med guidning i hur du kan njuta mer.

Jag vill särskilt uppmuntra kvinnor att upptäcka och uppskatta sin kropp utan att det är i relation till andras lust och kropp. Din kropp är till för dig och i en trygg miljö får du utforska dig själv och vad du tycker om. Jag välkomnar kvinnor, män, LGBTQ eller hur du väljer att definiera dig att vara dig själv och nå dit du aldrig nått tidigare.

Direkt väg till njutning

Det här tycker jag är spännande. Hur förbjudet det är med njutning, beröring och den skam som finns över att uttrycka vår lust efter erotisk njutning. Varför ska inte en massage vara erotiskt njutbar? Livsenergi och erotisk energi kan båda komma från vår egen kropp och behöver inte sexualiseras.

Ofta är upphetsning och erotik förknippat med yttre synintryck, det vill säga indirekt väg till njutning. Här ger jag dig en plats där fokus är på sensationerna i din kropp och du får upptäcka sensationer i din kropp och sätta ord på dem. Vi Sexological Bodyworkers har kläder på då det är från din kropp som njutningen kommer, den direkta vägen till njutning. Se gärna filmen här om direkt och indirekt njutning. 

Din roll

Du uppmuntras att andas och känna in din kropp. Du slappnar av på en trygg och omtänksam plats där ett par varma händer assisterar dig och finns till enbart för dig. Du guidas i att utforska vad du tycker bäst om och sätta ord på det och du erbjuds en ny spännande värld att upptäcka. Känn känslan av att hela din kropp*, uti minsta tå, blir orgasmisk (Ja, det går att göra utan könsberöring, oftast alldeles utmärkt!)


*Vänligen respektera att du har underkläder på och det ingår inte beröring av könsdelar eller anus. Istället för ejakulation som avslut använder vi taoistiska andningstekniker för att sprida energin i hela kroppen och närma oss kroppsorgasmer.

Min roll

Jag erbjuder trygghet och någon som du kan vara erotisk med i ett professionellt sammanhang. Särskilt viktigt vid erotisk njutning är att vi kommunicerar om våra behov och vad som händer i vår kropp. Jag finns där för att hålla det utrymmet åt dig och jag guidar dig till att njuta fullt ut och släppa fram glädje, tvivel, funderingar, ljud, tårar, skratt, fantasier, allt du har tänkt men inte vågat säga. Du väljer alltid hur mycket du vill vara aktiv men möjligheten finns att expandera din njutning genom att röra dig, sätta ljud på känslor, kommunicera och vara kreativ i din njutning. Jag kan också varmt rekommendera att fortsätta utveckla njutningen hemma genom min kurs i Orgasmisk Yoga Meditation - Onani/Självsex

Sensuell massage och tantramassage - finns det någon skillnad?

Andas, rör dig, släpp ut ljud, låt känslorna och kroppen finnas, precis som under en tantramassage. Tantramassage är tyvärr ofta förknippat med könsmassage. Tantra handlar om erotik men inte nödvändigtvis om könsnjutning genom beröring och orgasm. Tantramassage kan också ha en inriktning där njutning mellan parter är i fokus eller där tantrikerns kropp är en stor del av behandlingen. I Sexological Bodywork som jag är utbildad i och i den sensuella massagen som jag ger fokuserar vi på din kropp och det fantastiska som den har att ge dig. Ditt kön finns med i massagen, blodflöde till könet är välkommet och njutning även i ditt kön likaså. Det sker dock ingen beröring varken från dig eller mig på könet. 

Kvinnor kan uppleva friheten i att erotiken inte är beroende av någon annan, liksom män som kan sprida energin i hela kroppen och inte bara få den koncentrerad till könet. Män oroar sig ofta för att få erektion vilket är helt naturligt att få vid sköna känslor då blodflödet ökar i kroppen. Och det är lika vanligt att inte få stånd och känna att lusten ökar i hela kroppen då det här är en total kroppsupplevelse. Att få stånd betyder emellertid inte att det behöver sluta i ejakulation eller frustration över att inte få det. Inom tantra är det känt att vägen till fantastiska orgasmer går genom att sprida njutningen i hela kroppen med hjälp av andningstekniker och där kan jag hjälpa dig hitta nya orgasmiska vägar.

Det är också viktigt att vi inte går för snabbt fram och överväldigar kroppen vilket snarare får dig att blockera nya intryck och känslor som kommer upp. Kanske kommer det likna en Somatisk Sexolog session istället för en sensuell massage. Genom inkänning och kommunikation hittar vi det som passar dig bäst för stunden. Kontakta mig om du vill veta mer.