Ny mobil logo 23 feb 2

Bossy massage

Du är bossen!

Kommunicera! Har du nånsin prövat att i en timme, be om exakt det du vill ha, och få det? Betty Martin kallar det Bossy Massage. Eller helt enkelt, precis den sortens beröring du vill ha just nu, där du vill och på det sätt som du vill. 

Ibland är största utmaningen och också tillfredsställelsen att känna in vad det är. Jag har gjort det här med mina barn och det är det fascinerande att se hur bra barn känner in sin kropp och tydligt kommunicerar vad de vill. De vet exakt vad de vill ha, inte vill ha och tvekar inte att säga det.

Någonstans på vägen till vuxenlivet så tappar många av oss den här förmågan att våga säga tydliga ja och nej, och för ytterligare andrasätts det här tidigt ur spel. Att känna in och stå för vad vi vill tydligt är en bra väg till samtyckesträning och att sätta ord på våra känslor i tidig ålder. Och för oss vuxna att hitta njutning, integritet, och självkärlek.

I min sensuella massage får du stora delar av det här då den bygger på vad du vill ha. Vi är alla olika och det är dags att våga sätta ord på det. Och det är helt underbart!

Utveckling. Den här massagen kan vara en utmaning och mer utvecklande än skön, åtminstone i början. Du väljer precis hur du vill att jag placerar händerna, eller inte alls. Jag gör ingenting annat än precis det du ber mig om i ca 10-15 sekunder. Jag kanske frågor för att klargöra, hur hårt, vilken riktning, vilken sorts rörelser, menar du så här. Du får ett språk för beröring, du får tydligt känna in vad som är ett ja och ett nej i din kropp. En av nackdelarna med en bossy massage är att du kan bli väldigt kräsen och medveten om exakt vad du vill ha (och inte ha) sen.

Lyx och frihet. Vänj dig vid att uttrycka vad du vill - och känn lyxen och friheten i att få det precis som du vill ha det. När du vet dina gränser och kan vara tydlig med att uttrycka de finns det många sätt att experimentera med den här massagen. Är du väl insatt i Samtyckeshjulet/Wheel of Consent och gått hos mig på somatiska sexolog sessioner kan vi experimentera med den här massagen. (Nej, det handlar inte om könsberöring hos mig)