Ny mobil logo 23 feb 2

Sensuell massage - njut av sensuell beröring!

Välkommen till en plats där njutning och även erotiska känslor är naturliga och uppmuntras. Kom in för en avslappnande eller sensuell massage. Det går bra att välja vad du vill ha när du kommer om du bokar 85 minuter då det är minimitid för en sensuell massage. Vi stämmer av både innan och efter massagen.

I sensuell massage får du möjlighet att uppnå njutning i en trygg miljö där vi sätter ord på och upplever kroppen och dess njutning fullt ut. 

Sensuell massage för kanske tanken till mjukhet, fjädrar, en massa olja, lätt beröring, lugn och avslappning eller upphetsning? Ja, absolut.

Eller så tänker du på bestämd beröring, att bli hållen, omhändertagen, mjuk massage, beröring på triggerpunkter och växla mellan tryck och lätthet? Ja, det här är precis som du vill ha det.

Den här massagen är till för dig som är nyfiken på att väcka erotiken i hela kroppen men utanför den vanliga ramen där könet är i fokus. Hela din kropp har en fantastisk orgasmisk kapacitet, jag bjuder in dig att upptäcka den genom mina händer och med guidning i hur du kan njuta mer.

Jag vill särskilt välkomna kvinnor att upptäcka och uppskatta sin kropp utan att tänka på andra eller att det är i relation till andras kroppar och lust. Din kropp är till för dig och i en trygg miljö får du utforska din potential till njutning.

Jag välkomnar kvinnor, män, HBTQ eller hur du väljer att definiera dig att vara dig själv och uppleva din kropp och dess fantastiska kapacitet.

Njutning genom kroppsterapi

Njutning!
Det här tycker jag är spännande. Hur förbjudet njutning, beröring och inte minst att uttrycka vår njutning kan vara.

Ofta är det förknippat med yttre synintryck. Här ger jag dig en plats där din kropp och mina händer kan ge dig fantastiska sensationer i kroppen. I Sexological Bodywork har vi kläder på då det är din kropp som är i fokus. Sveriges sexköpslag förbjuder könsberöring för njutning mot ersättning så vänligen respektera att könsberöring inte ingår.

Massage ska vara alldeles underbar och precis som din kropp vill ha den. Särskilt viktigt när det gäller erotik är att vi kommunicerar våra behov. Här klargörs både dig och mig vad du tycker allra bäst om och du har möjligheten att inte bara ta med dig en underbart skön massage hem utan också något som förändrar livet.

Du: Jag uppmuntrar dig att andas och känna in din kropp. Du slappnar av på en trygg, omtänksam plats där ett par varma händer trygga händer assisterar dig och finns till enbart för dig. Du guidas i att utforska vad du tycker bäst om och sätta ord på det, en ny värld kan öppnas upp. 

Känn känslan av att hela din kropp*, uti minsta tå, blir orgasmisk (Ja, det går att göra utan könsberöring, oftast alldeles utmärkt!)

*Vänligen respektera att du har underkläder på och det ingår inte beröring av könsdelar eller anus. Upptäck istället hur njutning i hela kroppen kan nå till könsorganen ändå. Vi använder taoistiska andningstekniker som avslut för att sprida energin i hela kroppen. Jag kan också varmt rekommendera att fortsätta utveckla njutningen hemma genom min kurs Onani/Självsex.

Jag: Jag erbjuder professionalitet och någon som du kan vara erotisk med i ett professionellt sammanhang.

Jag finns där för att hålla det utrymmet åt dig och jag guidar dig, skapar en tillåtande plats där du får njuta fullt ut och kan släppa fram glädje, tvivel, funderingar, ljud, tårar, skratt, fantasier, allt du tänkt men inte vågat säga.

Du väljer alltid hur mycket du vill vara aktiv men möjligheten finns att expandera din njutning genom att röra dig, sätta ljud på känslor, kommunicera och vara kreativ i din njutning.

Sofias Nyhetsbrev

Det senaste om mina workshops och tips på annat spännande. Mitt nyhetsbrev kommer ut ett par gånger om året.

Sensuell massage - skön massage med fokus på dig

Andas, rör dig, släpp ut ljud, låt känslorna och kroppen finnas, precis som under en tantra massage. Tantramassage är tyvärr ofta förknippat med könsmassage och tantra handlar om erotik, men inte specifikt om könsdelar och sex. Vänligen respektera att du har underkläder på i den här massagen.

Vi kommunicerar under hela massagen och den här föreningen av sinnet och kroppen öppnar nya givande möjligheter. För mig är förening av kropp och sinne/intellektet en spiritualistisk väg som ger klarhet och livsglädje.

Kvinnor kan uppleva friheten i att erotiken inte är beroende av någon annan, liksom män som kan sprida energin i hela kroppen och inte bara få den koncentrerad till könet. Män oroar sig ofta för att få erektion vilket är helt naturligt att få vid sköna känslor då blodflödet ökar i kroppen. Att få stånd betyder emellertid inte att det behöver sluta i ejakulation. Inom tantra är det känt att vägen till fantastiska orgasmer går genom att sprida njutningen i hela kroppen med hjälp av andningstekniker. 

Jag vill också vara tydlig med att vi aldrig kommer gå för snabbt fram och göra någonting som inte känns helt rätt för dig. Den här tiden är till för dig, och kanske blir det en Somatisk Sexolog session istället för en sensuell massage om du vill. Genom inkänning och kommunikation hittar vi det som passar dig bäst för stunden.

En sensuell massage : Vi börjar med att prata om vad du vill ha ut av massage och vi avslutar också med att prata. Hör gärna av dig till mig innan du bokar en tid om du vill och berätta vad din tanke med en session är.

Ta med dig känslorna från en sensuell massage hem

Jag välkomnar alla att släppa fram njutning utan att behöva hålla tillbaka. I en sensuell massage får din kropp* den uppmärksamhet och erkännande den är värd. Upphetsning är välkommet och vi bär nervceller med orgasmisk kapacitet i hela kroppen.
Onanera mera! Ta med dig energin, erotiken och avslappningen som vi väcker i din kropp hem. Hitta nya underbara sätt att expandera din njutning genom onani. Jag assisterar dig gärna i hur du kan fortsätta utforska själv hemma.