Ny mobil logo 23 feb 2

För kvinnor
                                                    - när din kropp får välja

Det var starkt. Det är underbart att få kontakt med min kropp igen.  Jag kan få en orgasm själv, men jag kan inte omfamna mig och grunda mig.

Jenny

Jag vill särskilt bjuda in kvinnor att upptäcka glädjen i kroppen, kanske sin erotik och det som är vår födslorätt. Att få njuta av våra egna kroppar utan att känna att vi blir behandlade eller är objekt för någon. De här sessionerna stärker din förmåga att känna in din kropp, dina ja och nej och vad du verkligen tycker om. 

Det finns många anledningar att komma till mig, se gärna 10 Vanliga anledningar att pröva Sexological Bodywork. Kanske känner du att du bara vill slappna av och vara sig själv. Hos mig är du välkommen att vara precis som du är.

Till skillnad från många andra kroppsterapier välkomnar jag, om intresse finns och det känns bra, även den erotiska biten. Det revolutionerande med Sexological Bodywork till skillnad från många andra former av erotiska sessioner är just att målet är ett tillstånd utan yttre fantasier eller synintryck. Det är genom din kropp och den beröring som du väljer att få, precis som du vill, som din erotik får finnas till. Det är ofta svårt att veta vad vi vill och de här sessionerna stärker din förmåga att både känna in det och uttrycka det. 

Jag rekommenderar förutom Sensuell Massage också Bossy Massage eller varianter av den om du är ute efter mer utveckling. Den beröring Betty Martin visar är en utmärkt väg till att uppleva vad vi verkligen vill ha och hur underbart det är att få det. 

Vår erotiska livsenergi blir ofta eftersatt under livets gång och i vår snabba och stressade miljö tappar vi sexlusten. Men lust finns ofta där i någon form och med närvaro och utan krav kan vi hitta tillbaks till våra kroppar och glädjen i den. Det kan vara svårt att göra i relationer där mycket annat pockar på uppmärksamhet och både krav, förväntningar, tidsbrist, prestationsångest och otydlighet i kommunikationen gör att vi inte orkar eller vill. Och det är inte heller ovanligt att ju närmare vi kommer en partner, ju mindre blir den sexuella lusten. Vår sexualitet förändras under livet och vi kan behöva stöd i den omställningen. Läs mer om hur Sexological Bodywork kan användas i relationer under relationscoachning eller parterapi?

Vi påverkas av menscykler, klimakteriet, hormonskiftningar, av att bli objektifierade, sexuella övergrepp, dagliga mindre övergrepp. Rådande och ofta beklagansvärda normer styr vad vi tycker om oss själva och våra kroppar. När njutning och närvaro hittas i kroppen tenderar vi att bry oss mindre och mindre om vad andra tycker. Det är en känsla som skapar självkänsla och självkärlek från grunden. Onani är också ett utmärkt sätt att börja älska sig själv. 

Vaginism/smärta vid samlag 
Vad gäller Vaginism/Smärta vid samlag utesluter vi först att det är några fysiska problem, därefter kan vi använda diverse tekniker för att släppa på de spänningar som sitter i kroppen. Dearmourering är likt det vi gör som Sexological Bodyworkers men vi kallar det kartläggning och kommunikation är en viktig del - det är en användbar metod för hela kroppen. Det kan göras för att öka din medvetenhet och sätta ord på upplevelser och känslor. Jag utför inte dearmourering med könskontakt då det är i gråzonen av vår sexköpslag men jag kan instruera dig, vi kan utforska samma metod på andra delar av kroppen och sedan kan du utforska och fortsätta hemma.

Det här är bara för dig
Börja enkelt, börja utanför ett traditionellt sexuellt sammanhang för att få en bättre relation till din kropp. Kanske vill du göra övningar, eller testa sensuell njutningsfull beröring, kanske vill du bara veta att någon bryr sig om vad du vill och ingenting annat.

Den här tiden är bara för dig och du kan upptäcka möjligheten att känna njutning utan att behöva oroa dig för andra. Att känna att vi inte behöver ge, prestera, uppnå något, alltid vara glada eller att någon vill ha något ifrån oss känns befriande.

Vi kommunicerar hela tiden och det är dina behov som styr. Beröring precis som vi vill ha den är energigivande och väcker ofta livsglädjen.