Ny mobil logo 23 feb 2

Onani/Självsex

Mer onani! Är det skamligt att ha sex? Med sig själv? Och dela det med andra?  Lära sig av andra? Nej, gå kurs!

Onani

Onani är ett bra tryggt sätt att börja. Jag önskar att vår sexutbildning börjar med att vi utforskar våra egna kroppar och de olika sätt att uppnå njutning som finns. Onanera, masturbera, solosex, runka, klittra, självtillfredsställelse, onani, självsex, orden är oändliga liksom möjligheterna. Onani är ett underbart sätt att njuta av din egen sexualitet och träna dig i att älska med andra.

Cirkulera energi
Genom onani kan du väcka och cirkulera erotisk energi i din egen kropp. Onani utvecklar din förmåga som egen älskare och du kommer känna dig säkrare tillsammans med partners. Onani som vi brukar göra det kan vara underbart, men onani där vi använder vår kreativitet och hela kropp är också en möjlighet till utveckling.

Kärlek börjar med självkärlek och när du upptäcker vilken njutning din kropp kan ge dig blir det lättare att älska den. Att onanera behöver inte handla  om beröring av könsorganen även om våra könsorgan är en viktig del med mycket nervtrådar. Variationen och uppfinningsrikedomen sträcker sig långt bortom klassisk onani men det är sällan vi använder förebilder eller delar med oss av erfarenheter av hur vi onanerar. Pröva något av det bästa du kan göra för din njutning och utveckling Orgasmisk Yoga.

Jag har en kollega som håller kurser i Orgasmisk Yoga Meditation, välkommen att höra av dig till mig om du är intresserad eller börja med min kurs som du kan göra hemma.
 

Hur ofta är det normalt att onanera?

Det är sällan vi frågar om vi kan få för mycket beröring, njutning eller kramar. Lust går i perioder i livet och kan vi få för mycket av kroppslig njutning? Mitt spontana svar är nej. I alla fall inte så länge som det känns bra och fungerar för dig. Om det ställer till problem är det en annan sak.

Ibland kanske det bara är skammen över att onanera som är ett problem. Skam förstör mycket av vår sexualitet och ofta är vi inte ens medvetna om hur djupt rotad den är. 

Kvantitet och kvalitet. Har du tänkt på hur du onanerar? Orgasmisk njutning är till exempel möjlig utan att beröra könsorganen. Den är möjlig utan fantasier, utan porr, utan någon annan. Det finns så mycket att upptäcka vad gäller onani/erotisk beröring av kroppen. Vi är födda med en fantastisk potential att njuta, ta vara på den och göra det med glädje och lust!

Boka Kurs - Orgasmisk Yoga

Självkärlek genom onani
Det här är ett bra sätt att börja känna och älska sin kropp. Det är onani i syfte att utforska och beröra din kropp med bland annat andning och bäckenbottenträning som viktiga (och njutningsfulla) inslag. Under tre dagar eller en vecka får du övningar på temat onani att göra som inkluderar rörelse och fokuserar din närvaro. 

Ordet orgasmisk vad gäller onani
Onani är ofta förknippat med orgasm. Jag vill bjuda in dig att utveckla onani till en helkroppsupplevelse där erotisk energi sprids i hela kroppen och där slutmålet inte behöver vara en orgasm. Du kan göra onani övningarna ensam eller i sällskap med någon.

Riktlinjer
Jag skickar dig några riktlinjer för onani tillfällen och ett 20-tal förslag på övningar att göra. Vi har ett inledande samtal på 30 minuter genom Skype/Zoom där vi går igenom grunderna och jag besvarar dina frågor. Istället för att onanera som du brukar göra så prövar du olika varianter av onani med yoga meditation i tre dagar i 30 minuter. Skriv till mig om din upplevelse efter varje tillfälle. Efter tre eller fler tillfällen bestämmer vi tid för ett uppföljande samtal på 30 minuter.

Pris: 650:- inklusive material, mailkontakt 24-7 och två 30 minuters samtal genom skype/zoom.

Välkommen att börja en fantastisk resa i din kropp. Boka Onani/Självsex kurs som du gör hemma genom att swisha 650:- till Somatisk Utbildning STHLM på nummer 1231591627 Maila mig och boka en skype tid för introduktion. Jag skickar dig jag material så snart jag fått in betalningen.