Ny mobil logo 23 feb 2

Cuddleparty

 Välkommen att testa ett tryggt och härligt Cuddle Party! Cuddle Party är ett officiellt koncept och jag är Certifierad Cuddle Party ledare. Det är tydliga regler och vi kommunicerar om beröring för att uppnå samtycke. Det är också ickesexuellt, vi har alltid kläderna på och det är ett bra sätt att börja utforska vad som får din kropp att må bra. 

Cuddle Parties har hjälpt mig att öppna upp för att bli ompysslad och omhändertagen av andra. Och framförallt att våga fråga och be om sådant jag själv behöver. Fysisk närhet är den största källan till välbefinnande i mitt liv och när det sker i en strukturerad och empatisk miljö med tydliga regler så känner jag att jag verkligen kan slappna av. Lokalen är riktigt mysig och stämningen oerhört trygg, det var väldigt givande.Tack!

Daniel

Plats och tid

Varannan onsdag 18.00 - 21.00 håller jag Cuddle Party på Hälsans Hus, Fjällgatan 23b, Södermalm, Stockholm. Kom och må bra, hitta livslust och glädje och nya vänner. Kom från kl 18 men senast 18.30 Onsdag den 30 januari Investering är 300:- Swisha till Somatisk Utbildning STHLM på nummer 1231591627 eller betala på plats. Halva priset för studenter, pensionärer, arbetssökande. Max 25 personer. Anmäl gärna intresse på facebook Cuddle Party med Sofia Kreissl.

Trygghet och omtanke
Ett Cuddle Party handlar om att känna in sina gränser, uppnå samtycke och vi kan säga tack när vi får ett nej - ett tack för att vi vet att andra tar hand om sig, sina gränser och är tydliga mot oss. På ett Cuddle Party finns alltid en struktur och vi går igenom reglerna samtidigt som vi gör övningar för att känna in kroppen och kommunicera behov och gränser. För att slappna av och våga vara nära är det viktigt att veta att dina gränser respekteras.

Vi har regler för ett verbalt samtycke och beröring sker endast efter att vi frågat. En lika viktig del som beröring är att känna in vad du vill. Det är beröring utan sexuell avsikt och ett nej är en fullständig mening. För mig som ledare är det viktigaste att skapa trygghet och utrymme för varje kropp att känna in sig själv. Jag har över tio års erfarenhet av att leda grupper och det är något av det roligaste jag vet. Jag har till min hjälp underbara assistenter. 

Kurser

Sofias nyhetsbrev

Gå med i gruppen

Gå gärna in på facebook och gilla Cuddle Party Stockholm