Cuddleparty!™

Nästa Cuddle Party är Online. Välkommen att testa ett tryggt och härligt Cuddle Party™ Med Stockholms bästa utsikt är vi i Hälsans Hus på Södermalm i Stockholm. Cuddle Party™ kommer från USA och Sofia Kreissl är en av flera Certifierade Cuddle Party ledare i Sverige.

Cuddle Party är en workshop om att hitta vad du behöver och mår bra av. Vad är njutning för dig, vad tycker du om? Det handlar om gränssättning, att kunna säga ja och nej.

Kom för avslappande energigivande beröring i en trygg gemenskap. Det är tydliga regler och vi kommunicerar om beröring för att uppnå samtycke så att kroppen känner sig trygg, avslappnad och glad. Det är ickesexuellt och det viktigaste på ett Cuddle Party™ är att lyssna på kroppen och känna in vad vi behöver. Om det är beröring, sätta gränser, fika, få oxytocin eller bara vara där med nyfikenhet eller något annat som får din kropp att må bra. 

Hur går ett Cuddle Party™ till?

Vi börjar alltid med välkomstcirkeln och gör övningar utan beröring. Genom övningar skapas en trygg atmosfär där vi lär känna varandra, kommunicerar om beröring och sätter gränser. Vi har alltid har någon som inte varit med tidigare och de som varit med tidigare kan börja cuddla så länge de följer reglerna.
18.00 Vi är i mellanrummet, 1tr upp, Insläpp från kl 18

18.30 Välkomstcirkel - övningar och genomgång av regler utan beröring
19.30 Cuddle Utbyt beröring, kramar, massage. Fika, spela spel, berör ett föremål. Lyssna på dig själv och känn in din kropp om du vill röra någon.
21.00 Avslutning av den strukturerade delen av workshopen. 

21-21.30 Möjlighet till friare lek för de som vill vara kvar. Fortsätt beröra, prata, må bra

Cuddle Party™ har hjälpt mig att öppna upp för att bli ompysslad och omhändertagen av andra. Och framförallt att våga fråga och be om sådant jag själv behöver. Fysisk närhet är den största källan till välbefinnande i mitt liv och när det sker i en strukturerad och empatisk miljö med tydliga regler så känner jag att jag verkligen kan slappna av. Lokalen är riktigt mysig och stämningen oerhört trygg, det var väldigt givande.Tack!

Trygghet, omtanke & oxytocin

Ett Cuddle Party™ handlar om att känna in sina gränser, uppnå samtycke och vi kan säga tack när vi får ett nej - ett tack för att vi vet att andra tar hand om sig, sina gränser och är tydliga mot oss. På ett Cuddle Party™ finns alltid en struktur och vi går igenom reglerna samtidigt som vi gör övningar för att känna in kroppen och kommunicera behov och gränser. För att slappna av och våga vara nära är det viktigt att veta att dina gränser respekteras.

Vi har regler för ett verbalt samtycke och beröring sker endast efter att vi frågat. En lika viktig del som beröring är att känna in vad du vill. Det är beröring utan sexuell avsikt och ett nej är en fullständig mening. Det skapar trygghet, tydlighet och en känsla av samhörighet.

Plats och tid för Cuddle Partyn™ i Stockholm

Varannan onsdag 18.00 - 21.00 håller Sofia Kreissl Cuddle Party™ på Hälsans Hus, Fjällgatan 23b, Södermalm, Stockholm. Kom och må bra, hitta livslust, avslappning, oxytocin, glädje och nya vänner. Kom från kl 18 men senast 18.30 Nästa Cuddle Party™ är onlineInvestering 300:- Swisha till Somatisk Utbildning STHLM på nummer 1231591627 eller betala på plats. 50 % rabatt för studenter, pensionärer, arbetssökande. Klicka gärna i intresse på facebook Cuddle Party™ Hälsans Hus.

Artiklar, radio, tv, poddar

Cuddle Party grupp

Är du på Facebook kan du gå med i Cuddle Party™ Stockholm

Sofias Nyhetsbrev