Cuddleparty!™

Välkommen att testa ett tryggt och härligt Cuddle Party™. Cuddle Party är en möjlighet att träna på och få icke-sexuell beröring. Den första regeln av elva är att det här är ett icke-sexuellt event. Det enda som är obligatoriskt är att följa de elva reglerna. Du kan läsa mer om de på den officiella Cuddle Party sidan. Anmäl dig här: Cuddle Party registrering. 

Med Stockholms bästa utsikt är vi i Hälsans Hus på Södermalm i Stockholm. Även som online event - Cuddle Party handlar om så mycket mer än att röra någon fysiskt!  Cuddle Party™ kommer från USA och Sofia Kreissl är en av flera Certifierade Cuddle Party ledare i Sverige. Följ datum för Cuddle Party på  Online Cuddle Party eller det som hålls i Stockholm på Cuddle Party Stockholm 

Cuddle Party är en workshop om att hitta vad du behöver och mår bra av. Vad är njutning för dig, vad tycker du om? Det handlar om gränssättning, att bli bättre på att känna in och säga ja och nej. En del kommer till en Cuddle Party för att träna gränssättning, känna in andra i grupp och rör aldrig någon.

Du som älskar beröring får möjlighet till avslappande energigivande gemenskap och en härlig oxytocindos. Det är tydliga regler och vi kommunicerar om beröring för att uppnå samtycke så att kroppen känner sig trygg, avslappnad och glad. Det är ickesexuellt och det viktigaste på ett Cuddle Party™ är att lyssna på kroppen och känna in vad vi behöver. Om det är beröring, sätta gränser, fika, få oxytocin eller bara vara där med nyfikenhet eller något annat som får din kropp att må bra. 

Hur går ett Cuddle Party™ till?

Vi börjar alltid med en välkomstcirkeln på drygt en timme och gör övningar utan beröring. Genom övningar skapas en trygg atmosfär där vi lär känna varandra, kommunicerar om beröring och sätter gränser. Vi har alltid några som inte varit med tidigare.
18.00 Vi är i mellanrummet, 1tr upp, Insläpp från kl 18

18.30 Välkomstcirkel - övningar och genomgång av regler utan beröring
19.30 Cuddle Utbyt beröring, kramar, massage. Fika, spela spel, berör ett föremål. Lyssna på dig själv och känn in din kropp om du vill röra någon.
21.00 Avslutning, dags att gå hem och sova gott! 

Cuddle Party™ har hjälpt mig att öppna upp för att bli ompysslad och omhändertagen av andra. Och framförallt att våga fråga och be om sådant jag själv behöver. Fysisk närhet är den största källan till välbefinnande i mitt liv och när det sker i en strukturerad och empatisk miljö med tydliga regler så känner jag att jag verkligen kan slappna av. Lokalen är riktigt mysig och stämningen oerhört trygg, det var så givande!

Daniel

Trygghet, omtanke & oxytocin

Ett Cuddle Party™ handlar om att känna in sina gränser, uppnå samtycke och vi kan säga tack när vi får ett nej - ett tack för att vi vet att andra tar hand om sig, sina gränser och är tydliga mot oss.

På ett Cuddle Party™ finns en tydlig struktur och vi går igenom reglerna och gör övningar minst en timme. Vi tränar på att känna in kroppen och kommunicera behov och gränser. För att slappna av och våga vara nära är det viktigt att etablera samtycke och känna trygghet i att dina gränser respekteras.


Vi har regler för ett verbalt samtycke och beröring sker endast efter att vi frågat. En lika viktig del som beröring är att känna in vad du vill.

Ett nej, precis som tystnad är en fullständig mening med klart budskap. Det skapar trygghet och tydlighet som gör att vi slipper fundera på vad som ska hända. Samtycke skapas verbalt förutom kroppsligt och intuitivt. 

Plats och tid för Cuddle Partyn™ i Stockholm

Se kalender för tider då Sofia Kreissl håller Cuddle Party™ på Hälsans Hus, Fjällgatan 23b, Södermalm, Stockholm.

Kom och må bra, hitta livslust, avslappning, oxytocin, glädje och nya vänner.

Kom från kl 18 men senast 18.30

Även online Cuddle Party™ onlineKlicka gärna i intresse på facebook Cuddle Party™  Stockholm .

Boka & Pris

Du bokar genom: Bokadirekt
I samband med anmälning sker betalning av kursavgiften till Somatisk Utbildning STHLM

Vid avbokning senast 6 timmar innan kursstart har du kursavgiften innestående att använda till valfri kurs och tjänst inom Somatisk Utbildning STHLM/ Sofia Kreissl.

Vid avbokning senare än 6 timmar anses pengarna förbrukade. 

Pris 300:- 50 % rabatt för studenter, pensionärer, arbetssökande.

Swish 1231591627 BG 5209-8829

Artiklar, radio, tv, poddar

Cuddle Party grupp

Är du på Facebook kan du gå med i Cuddle Party™ Stockholm

Sofias Nyhetsbrev