Ny mobil logo 23 feb 2

Cuddleparty

Välkommen att testa ett tryggt och härligt Cuddle Party! Cuddle Party är ett officiellt koncept och jag är Certifierad Cuddle Party ledare. Det är tydliga regler och vi kommunicerar om beröring för att uppnå samtycke. Det är ickesexuellt och det viktigaste på ett Cuddle Party är att lyssna på kroppen och känna in vad vi behöver. Om det är beröring, sätta gränser, fika eller något annat som får din kropp att må bra. 

Struktur

Vi börjar alltid med välkomstcirkeln och gör samma övningar. Vi har alltid har någon som inte varit med tidigare och de som varit med tidigare kan börja cuddla (vi har numera även en veteranhörna:) Jag märker själv att det finns mycket att lära även om övningar är likadana så förändrar vi oss och vi kan hela tiden upptäcka mer med nya människor.
18.00 Fika

18.30 Välkomstcirkel (övningar och genomgång av regler men ingen beröring)
19.30 Cuddle Du  som föredrar att ta en fika gör det, spelar spel eller berör ett föremål istället för en människa. Du kan också när som helst gå hem såklart när du är klar :) 
21-21.30 Fri lek för de som vill vara kvar! Då släpper vi kravet på verbalt samtycke så stanna kvar och lek eller ta en macka. Fortfarande kläder på och ej sexuellt. 

Cuddle Parties har hjälpt mig att öppna upp för att bli ompysslad och omhändertagen av andra. Och framförallt att våga fråga och be om sådant jag själv behöver. Fysisk närhet är den största källan till välbefinnande i mitt liv och när det sker i en strukturerad och empatisk miljö med tydliga regler så känner jag att jag verkligen kan slappna av. Lokalen är riktigt mysig och stämningen oerhört trygg, det var väldigt givande.Tack!

Daniel

Plats och tid

Varannan onsdag 18.00 - 21.00 håller jag Cuddle Party på Hälsans Hus, Fjällgatan 23b, Södermalm, Stockholm. Kom och må bra, hitta livslust och glädje och nya vänner. Kom från kl 18 men senast 18.30 Onsdag den 27 februari Investering är 300:- Swisha till Somatisk Utbildning STHLM på nummer 1231591627 eller betala på plats. Halva priset för studenter, pensionärer, arbetssökande. Max 25 personer. Anmäl gärna intresse på facebook Cuddle Party Hälsans Hus.

Trygghet och omtanke
Ett Cuddle Party handlar om att känna in sina gränser, uppnå samtycke och vi kan säga tack när vi får ett nej - ett tack för att vi vet att andra tar hand om sig, sina gränser och är tydliga mot oss. På ett Cuddle Party finns alltid en struktur och vi går igenom reglerna samtidigt som vi gör övningar för att känna in kroppen och kommunicera behov och gränser. För att slappna av och våga vara nära är det viktigt att veta att dina gränser respekteras.

Vi har regler för ett verbalt samtycke och beröring sker endast efter att vi frågat. En lika viktig del som beröring är att känna in vad du vill. Det är beröring utan sexuell avsikt och ett nej är en fullständig mening. För mig som ledare är det viktigaste att skapa trygghet och utrymme för varje kropp att känna in sig själv. Jag har över tio års erfarenhet av att leda grupper och det är något av det roligaste jag vet. Jag har till min hjälp mina underbara assistenter Veronica Holm och Gunnel Eriksson och vi är tillgängliga om du behöver prata eller en omtänksam hand. 

Artiklar, radio, tv, poddar

Sofias nyhetsbrev

Cuddle Party grupp

Gå gärna in på facebook och gilla Cuddle Party Stockholm och följ oss där.