Etik och Integritet - Sessioner hos Sofia

Konfindentialitet Jag förstår ditt behov av konfidentialitet för att känna dig trygg. Det är en förutsättning för känna sig trygg och ett etiskt förhållningssätt är en grundsten i det jag gör. Hos mig får du ett rum där du vet att du kan visa upp den du är och veta att du är välkommen precis som du är.

Jag är Certifierad Sexological Bodyworker och följer de etiska riktlinjerna för Somatiska sexologer (Sexological Bodywork) i enlighet med:

www.the-asis.org/ethics

http://sexologicalbodyworkers.org/ethics/

Det innebär bland annat att vi har kläderna på oss och att den erotiska beröringen görs till och för klienten i en somatisk sexolog session. Det är inte jag som ska tillfredsställas erotiskt på något sätt eller att väcka erotiken i din kropp genom att du tittar på min kropp.

Sexköpslagen I min utbildning till Certifierad Sexological Bodyworker så ingår även beröring av könsorgan och anus. Då Sveriges sexköpslag riskerar att göra all utbildning och utforskande av könsorgan till prostitution har jag valt att inte riskera att mina klienter kriminaliseras och jag stigmatiseras. Och det går att nå väldigt djupt i kroppen utan att röra könsorganen, det är faktiskt riktigt spännande och utvecklande när vi håller könsorganen utanför och upptäcker kapaciteten vi har i hela kroppen.

Du som klient har underkläder på dig och könsberöring ingår inte varken från dig eller mig. Det har många fördelar, läs gärna mer om det på min blogg.