Kroppsorienterad relationscoachning

Relationscoachning Parcoachning
Parterapi Relationscoachning

"Brist på intimitet och tillit kan leda till ett otillfredsställt  sexliv 

men bra förhållanden leder inte automatiskt till bra sex"

                                  Jack Morin "The Erotic Mind"

Kanske har ni läst böcker, testat tekniker, fått tipsen att börja enkelt, göra det kravlöst. Det är lätt att säga men det är upplevelsen av det som förändrar något. Jag kan erbjuda er förmånliga paket där vi börjar med tre sessioner a 2 timmar. 
Kroppsorienterat fokus är praktiskt, roligt, och redan efter en första session är många förvånade över skillnaden.

Jag leder er igenom utforskande, upplevelser och intimitet. En stor del av sex handlar om hur trygga vi känner oss och hur vi kommunicerar med vår partner. Här introducerar jag er också till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) och ni får något konkret, praktiskt, enkelt och roligt att använda. 

Gick ifrån dig med en varm känsla i hjärtat, eller kanske flera olika känslor, alla positiva. Ett par magiska varma händer och ett för mig viktigt samtal. 

Jens

Parterapi

Du har kanske märkt att ni tappat den fysiska närheten? Samtidigt som ni har bra kommunikation, känner er nära varandra och har ett bra liv som du vill ha kvar? Då kan det vara ett bra steg att själv eller tillsammans med din partner komma in mer i kroppen och hitta erotiken, livslusten och lekfullheten igen.

Har du och din partner svårt att prata och många konflikter kan det vara en ide att pröva parterapi eller familjerådgivning. Har ni prövat parterapi eller familjerådgivning och fortfarande upplever att det intima förhållandet som någon av er eller båda längtar efter är det en bra ide att testa att gå till en somatisk (kroppen i fokus) sexolog för relationscoachning. 

Somatisk Relationscoachning

Många upplever mycket glädje ihop och kärlek finns, ni delar mycket, kompletterar varandra och vill fortsätta göra det. Genom att lägga till kroppens språk till det muntliga kan ni börja enkelt och på ett roligt sätt. Vi gör övningar där det blir tydligt vem något görs för och där ni kan lägga märke till vad ni har lätt och svårt för. Ni kommer varandra närmare genom ett gemensamt språk och jag hjälper er på ett enkelt, roligt och anspråkslöst sätt.

Vi använder Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) som är ett tydligt, roligt och livsomvälvande sätt att skapa klarhet i relationer. Genom utforskande övningar där kroppen får vara i fokus kan vi komma närmare och förstå varandra. Vi får klarhet i och kan sätta ord på vad vi själva vill ha i en relation - och vad vi är beredda att ge till vår partner. Vi fokuserar på det positiva i er relation och stärker det. 

När livet förändras

Vår identitet och våra roller förändras genom livet. Ibland saknas någon bit eller blir åsidosatt. Efter att vi får barn, vid dödsfall, klimakteriet, sjukdomar, separationer eller en stressig vardag bortprioriteras ofta den erotiska biten. Ibland märker vi inte att vi saknar den innan vi känner att något viktigt saknas. Livslust och erotik hör ofta ihop men i dagens samhälle är det inte alltid något vi pratar om.

Vi har en skev bild i samhället av både sex och hur vi ska vara bra på det. Inom andra områden vet vi att utbildning och erfarenhet är viktiga och när vi skaffat det kanske vi specialiserar oss, skaffar förebilder, mentorer och vidareutbildar oss. Vi har kommit långt i att söka professionellt stöd i rådgivning eller terapi och det blir mer och mer vanligt att gå till en sexolog för coachning och utveckling.

Vi använder professionella tjänster i alltifrån mat till träning och jag hoppas det blir naturligt att göra samma sak vad gäller förhållanden och kroppslig erotisk njutning. Läs gärna mer på FAQ - vanliga frågor.

Våra roller

Partner, förälder, kollega, politiker, vän, student. Men vad benämner vi de delar som är erotiska, med oss själva och med andra? Vad händer när vi saknar ord eller undviker att använda ord för vissa saker? Älskare kanske är ett bra ord, men det har många innebörder. Jag tar gärna emot förslag!

Relationer är dynamiska, utvecklande och pågående projekt. Förändringar i livet innebär ständiga utmaningar och ibland orkar eller hinner vi inte mötas som vi vill. Då kan det vara skönt att börja med kroppen på ett lustfyllt enkelt sätt som gör det enklare att välja beröring och inte bara tvn.

När jag jobbar med parcoachning väljer ni hur mycket ni vill ha mig involverad i beröring och jag är noggrann med att vi tar hänsyn till den partner som behöver mest tid på sig. Läs gärna mer om hur vi jobbar med kroppsterpi i Sexological Bodywork för perspektiv på hur vi kan utveckla din sexualitet i en relation och metoder vi använder. Kanske vill ni utveckla er förmåga att vara sensuella ihop och ge varandra sensuell massage? Eller veta mer om hur varandras kroppar fungerar, utforska varandra i en annan miljö? Testa på en session hos mig, jag erbjuder också ett fritt samtal på 20 minuter för att veta om vi matchar. Boka här

Eller pröva att onanera och prata om det med varandra, ibland enskilt och/eller ihop. Jag kan varmt rekommendera min kurs i onani för att utforska och upptäcka njutning som är naturlig i våra kroppar och som sträcker sig utanför ett traditionellt könsfokus.