Tantramassage för par

Pröva tantra för par

Vill du och din partner utforska tantra? Ni kan göra det ihop hos mig genom att boka en session. Varför går par på tantramassage?
En del kommer för att fira bröllopsdag, andra för att liva upp vardagen. Vissa vill väcka liv i ett slumrat förhållande och lära sig mer om parmassage och beröring, hitta tillbaka till tidigare intimitet eller upptäcka nya höjder.
Ibland kommer par för terapi som är praktisk och beröringsorienterad. De behöver utforska om och hur de ska fortsätta i relationen.

Hur en session ser ut beror helt på vilket syfte ni har med er parmassage. För en del är det viktigare att utvecklas och ha något att ta med hem. De vill lära sig mer om beröring och intimitet. För andra är det viktigaste att få en speciell och fin upplevelse och komma närmare varandra. En del vill ha mer spänning i livet och utforska könsmassage och olika typer av orgasmer. 

De allra flesta tantramassager för par jag har ser ut så här:
Ni berättar lite varför ni är här, vi rör kroppen med några enkla stretchövningar. Sedan sitter ni bekvämt på en madrass och vi gör korta intimitetsövningar eller utforskar Samtyckeshjulet genom 3-minuters leken.

Sista timmen får ni ca 25 minuter massage var av er partner och mig. Jag visar olika massagetekniker och den som får massage har möjligheten att få fyrahandsmassage. Ni kan vara nakna och även röra varandras kön. 

Det går bra att vilja fokusera enbart på massage och lägga sig på massagebänken direkt. Men intimitet och beröring handlar om så mycket mer än den fysiska beröringen att jag inte brukar rekommendera det på första sessionen. Kvaliteten på intimitet och beröring handlar om hur väl vi skapar en plats att slappna av på och känna sig trygg. Att skapa en en högtidlig känsla av respekt för varandras kroppar gör skillnaden mellan det banala och det oerhört vackra.

Att röra ett finger kan vara tråkigt, eller det mest ljuvliga som finns. Det är den känslan jag bidrar med. Vi saktar ned i vardagen, ser det fantastiska i våra kroppar och skapar en känsla av förundran som ni också kan ta med hem. 

Par bokar tantra sessioner för att:

- Gå på en speciell date
- Fira något
- Ge bort en present
- Uppleva kvalitetstid ihop
- Bli bättre på att beröra och ge massage

- Prata mer om beröring och sex
- Känna in vad de vill ha och kommunicera det med varandra

- Njuta mer av varandra
- Ha roligare ihop och få ett lekfullare sexliv
- Pröva olika tekniker för vaginal massage, anal massage och penismassage.
- Få mer spänning i förhållandet. Kanske utforska med sexleksaker och olika inriktningar.