Tantramassage för par

Prova tantra för par/Coachning för par

Vill du och din partner utforska tantra? Eller vill ni uppnå mer intimitet? Ni kan göra det ihop hos mig genom att boka en session.
Anledningar till att par väljer tantramassage och annan coachning för par som är beröringsinriktad: 
En del kommer för att fira bröllopsdag, andra för att liva upp vardagen. Vissa vill väcka liv i ett slumrat förhållande och lära sig mer om parmassage och beröring, hitta tillbaka till tidigare intimitet eller upptäcka nya höjder.
Ibland kommer par för terapi som är praktisk och beröringsorienterad istället för vanlig samtalsterapi.

Hur en session ser ut beror helt på vilket syfte ni har med er parmassage. För en del är det viktigare att utvecklas och ha något att ta med hem. De vill lära sig mer om beröring och intimitet. För andra är det viktigaste att få en speciell och fin upplevelse och komma närmare varandra. En del vill ha mer spänning i livet olika typer av orgasmer, tex ryggradsorgasm, inom tantran mer känd som kundalinienergi.

Det här är inte en sexuell tjänst eller upplevelse. Det är njutning av sin kropp och den kan vara erotiskt laddad, men bygger inte på attraktion i vanlig mening.

Det viktigaste i alla sessioner är att hjälpa kroppen att känna sig trygg och avslappnad. Därifrån kan ni använda alla tantriska tekniker och nycklar, eller fördjupa er mer i Samtyckeshjulet. Ni får låta er intuition styra ochbe om det ni vill ha, uttrycka vad vi inte vill ha eller vill ha mindre av.

De allra flesta tantramassager för par jag har ser ut så här:
Ni berättar lite varför ni är här och hur det känns idag. Vi rör kroppen med några enkla stretchövningar. Därefter sitter ni bekvämt på en madrass och vi gör korta intimitetsövningar eller utforskar Samtyckeshjulet (Wheel of Consent®) genom 3-minuters leken.

Har ni bokat 120 minuter så får ni sista timmen ca 25 minuter massage var av er partner och mig om ni vill. Jag visar olika massagetekniker och den som får massage har möjligheten att få fyrahandsmassage.

En stor del av beröring har att göra med annat än det fysiska och beror på den kontakt och vördnad vi skapar innan fysisk beröring sker.

Kvaliteten på intimitet och beröring handlar om hur väl vi skapar en plats att slappna av på och där vi kan känna oss trygga och nyfikna. En del brukar säga att det viktigaste beröringsorganet är hjärnan.

Jag hjälper er att skapa en plats med en högtidlig känsla av respekt inför varandras kroppar, pånyttfödd nyfikenhet. Där hittar vi skillnaden mellan det banala och det oerhört vackra. Ni kanske redan har erfarenhet av tantra och andning, att dra energi på olika sätt, utforska kroppen 

Att röra ett finger kan vara tråkigt, eller det mest ljuvliga som finns. Det är den känslan jag kan hjälpa er med. Vi saktar ned i vardagen och ser det fantastiska i våra kroppar och partners. Vi skapar en känsla av förundran och avslappning som ni också kan ta med hem.

Par bokar coachning och tantra sessioner för att:

- Njuta ihop
- Bli bättre på att beröra och ge massage
- Prata mer om beröring och sex
- Känna in vad de vill ha och kommunicera det med varandra
- Ha roligare ihop och få ett lekfullare sexliv
- Pröva olika tekniker för massage
- Lära sig Samtyckeshjulet (Wheel of Consent
®)
- Få mer spänning i förhållandet. Kanske utforska med sexleksaker och olika inriktningar.
- Gå på en speciell date
- Fira bröllopsdag och få en speciell upplevelse
- Ge bort en present som är njutbar och utvecklande
- Hitta tillbaks till varandra och nå mer intimitet med sin partner
- Utveckla sitt förhållande till nya höjder