Ny mobil logo 23 feb 2

Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®)

Kurser i det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) är ett roligt och enkelt sätt att upptäcka dig själv. Du blir bättre på att sätta gränser och känna efter vad du behöver för att må bra. I en relation kan Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) vara nyckeln till ett fungerande förhållande.

Kurs i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) börjar onsdag den 6 februari och hålls fem gånger varannan vecka 6/2, 20/2, 6/3, 20/3 och 3/4.  Investering 2400:- för privatpersoner.  Pengar ska aldrig hindra dig från att söka utveckling, hör av dig i sådana fall så löser vi det. Läs och dela kursen på facebook se min kursbeskrivning. Du kan också läsa mer på Schoolofconsent.org

Gratis intro till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) passar nyfikna som ännu inte bestämt sig. Nästa tillfälle är onsdag den 16 januari 2019 kl 18.30 - 21.00 Anmäl intresse senast den 14 januari till sofiakreissl@gmail.com Det går också bra att ringa 0737 - 44 82 14 vid  frågor. Läs mer på: Facebook Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) eller introbeskrivning

Jag har grupper som välkomnar dig precis som du är med en blandning av kön, ålder, yrken, sexuell inriktning eller hur du väljer att klassificera dig. Lokalerna är dock inte rullstolsanpassade så hör av dig om det finns behov för andra lösningar. 

Sedan har jag en grupp för unga vuxna med någon form av funktionsnedsättning. Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev för information om datum och plats eller anmäl ditt intresse till mig direkt.

Sofias nyhetsbrev

Betty Martin explains the Wheel of Consent® (Samtyckeshjulet)

Det känns som om jag kommer in i min egen kropp genom att känna din.

Lek med Samtyckeshjulet!

För att vika ihop 3 minuters leken till ett litet häfte se instruktioner på www.youtube.com/watch?v=21qi9ZcQVto
Läs också mer på bettymartin.org