Ny mobil logo 23 feb 2

Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent)

Kurser i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) är ett roligt och enkelt sätt att upptäcka sig själv. Du blir bättre på att sätta gränser och känna efter vad du behöver för att må bra. I en relation kan Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) vara nyckeln till ett fungerande förhållande.

Kurs i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) börjar onsdag den 6 februari och hålls fem gånger varannan vecka 6/2, 20/2, 6/3, 20/3 och 3/4.  Investering 2400:- för privatpersoner.  Pengar ska aldrig hindra dig från att söka utveckling, hör av dig i sådana fall så löser vi det. Läs och dela kursen på facebook eller se kursbeskrivning.

Välkommen på en prova på kväll i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) onsdag den 16 januari 2019 kl 18.30 - 21.00 Anmäl intresse senast den 14 januari till sofiakreissl@gmail.com Det går också bra att ringa 0737 - 44 82 14 vid  frågor. Introkvällen går också att anmäla sig till och läsa mer om och dela på facebook: Facebook Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) eller läs introbeskrivning

Jag har grupper som välkomnar dig precis som du är med en blandning av kön, ålder, yrken, sexuell inriktning eller hur du väljer att klassificera dig. Lokalerna är inte handikappanpassade så hör av dig om det finns behov för andra lösningar. 

Sedan har jag en grupp för unga vuxna med någon form av funktionsnedsättning. Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev för information om datum och plats eller anmäl ditt intresse till mig direkt.

Sofias nyhetsbrev

För att vika ihop 3 minuters leken till ett litet häfte se instruktioner på www.youtube.com/watch?v=21qi9ZcQVto

Betty Martin explains the Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)

Kurser