Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®)

Kurser i det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) är ett roligt och enkelt sätt att upptäcka dig själv. Du blir bättre på att sätta gränser och känna efter vad du behöver för att må bra. I en relation kan Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) vara nyckeln till ett förhållande som utvecklas och fungerar även när det är svårt. 

Kurs i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) Både veckovisa kurser och helgkurser. Investering 2400:-. Pengar ska aldrig hindra dig från att söka utveckling även om du är arbetslös och liknande, hör av dig i sådana fall så löser vi det. Läs och dela kursen på facebook eller se kursbeskrivning. Du kan också läsa mer om Samtyckeshjulet i världen på Schoolofconsent.org och se datum i kalendern

Gratis intro till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) passar nyfikna som ännu inte bestämt sig. Nästa tillfälle är onsdag den 4 december 2019 kl 18.30 - 21.00 Anmäl intresse till sofiakreissl@gmail.com Det går också bra att ringa 0737 - 44 82 14 vid  frågor. Begränsat antal platser. Läs mer på: Facebook Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) eller introbeskrivning

Jag har grupper som välkomnar dig precis som du är med en blandning av kön, ålder, yrken, sexuell inriktning eller hur du väljer att klassificera dig. Lokalerna är dock inte rullstolsanpassade så hör av dig om det finns behov för andra lösningar. 

Du som gått en officiell kurs i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) med en certifierad workshopledare får rabatt på träffarna för 3-minuters leken Stockholm. Det är träffar där vi ses och träffar andra som också är insatta i Samtyckeshjulet. Håll dig informerad genom att ta del av mitt nyhetsbrev.

Sofias nyhetsbrev

Betty Martin explains the Wheel of Consent® (Samtyckeshjulet)

Det känns som om jag kommer in i min egen kropp genom att känna din.

Lek med Samtyckeshjulet!

För att vika ihop 3 minuters leken till ett litet häfte se instruktioner på www.youtube.com/watch?v=21qi9ZcQVto
Läs också mer på bettymartin.org