Kurser - när utveckling är roligt!

Ja finns det något roligare och mer utvecklande än en kurs eller workshop där du får uppleva din kropp och livsenergi? Kom och träna på intimitet på ett Cuddle Party™ som jag håller i Hälsans Hus på Södermalm, Stockholm eller online. Och varför inte pröva det fantastiska och revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) Kurser både online och i Stockholm för att utveckla dig själv och dina relationer. Boka här

På mina kurser har du har möjlighet att med lust och glädje utforska och känna in dina gränser på ett tryggt sätt. Och beröring med oxytocin som bonus! Du kan också välja en onlinekurs för att kunna fokusera helt på dig själv. 

Välkommen till en kväll där du får känna in dina gränser, upptäcka nya saker om dig själv och som bonus få oxytocin och närhet!

Vi börjar med 1.5 timmars välkomscirkel. Ingen beröring utan övningar där vi kommunicerar om samtycke. Vi tränar att fråga, att säga, att känna in kroppen. När vi kan säga nej då vågar vi möta andra och säga ett äkta ja!

Varannan tisdag på Hälsans Hus har du möjlighet att komma förbi och prova på!

För dig som är i en par relation eller singel. Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) kan vara den bästa investering du någonsin har gjort.

Det kan rädda ditt förhållande med en partner, vänner eller på jobbet. Vems lust sätts först? Vem är det för och vem är det som gör? De här frågorna och dynamiken i Samtyckeshjulet ändrar mycket av de föreställningar vi har om beröring, relationer och sex. Du får känna in din kropp, gränser genom praktiska övningar . 

Orgasmisk Yoga Meditation-OYM. Vi börjar vår utbildning i Sexological Bodywork med den här kursen - wow! Könsorgasm är fantastiskt men med OYM utvidgas det begreppet till njutning i hela kroppen, eller så kan vi kalla det energiorgasmer och njutning genom intensiv närvaro. Du tränar på att vara 100% i hela din kropp vilket kan ge dig fantastiska kroppsorgasmer. Du lär dig olika sätt att beröra din kropp på och njuta på ett annat än mål inriktat sätt.

Sofias Nyhetsbrev