Ny mobil logo 23 feb 2

Kurser - när utveckling är roligt!

 Välkommen! Ja finns det något roligare och mer utvecklande än en kurs eller workshop som är praktisk? Kom på ett Officiellt Cuddle Party eller gå kurs i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) som jag håller i Hälsans Hus på Södermalm, Stockholm. 

Du kan också välja en onlinekurs för att i lugn och ro fokusera helt på dig själv. På mina kurser har du har möjlighet att med lust och glädje utforska och känna in dina gränser på ett tryggt sätt. Och beröring med oxytocinkick kan vara en bonus!

Välkommen till en kväll där du får känna in dina gränser, upptäcka nya saker om dig själv och som bonus få oxytocin och närhet! Tryggare tillsammans med andra blir det knappast. Du tränar på att muntligt kommunicera om samtycke och sätta gränser. När vi kan säga nej - ja det är då vi hittar vårt glädjefyllda ja!

Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) kan vara den bästa investering du någonsin har gjort. Vems lust sätts först? Vem är det för och vem är det som gör? De här frågorna och dynamiken i Samtyckeshjulet ändrar mycket av de föreställningar vi har om beröring och sex. Du får känna in din kropp, gränser och vad du tycker om genom praktiska övningar . 

Orgasmisk Yoga Meditation-OYM. Vi börjar vår utbildning i Sexological Bodywork med den här kursen - mums! Könsorgasm är fantastiskt och med OYM utvidgas det begreppet. Du tränar på att vara 100% närvarande i sin kropp vilket kan ge dig fantastiska kroppsorgasmer. Och ja, personlig utveckling kommer på köpet när du upptäcker din kropp och sinne.

Sofias nyhetsbrev

Sofias blogg