Bossy massage - när kroppen själv får välja

Du är bossen!

Kommunicera! Har du nånsin prövat att i en timme, be om exakt det du vill ha och få det? Betty Martin kallar det Bossy Massage. Eller helt enkelt, precis den sortens beröring du vill ha just nu, där du vill, på det sätt som du vill och absolut inget annat. 

I en Bossy Massage är största utmaningen och tillfredsställelsen att känna in vad det är som din kropp känner och vill ha. Jag har gjort det här med mina barn och det är det fascinerande att se hur bra barn känner in sin kropp och tydligt kommunicerar vad de vill. De vet exakt vad inte vill och vill ha och tvekar inte att säga det.

Någonstans på vägen till vuxenlivet så tappar många av oss den här förmågan att våga säga tydliga ja och nej, och för ytterligare andra sätts det här tidigt ur spel. Att känna in och stå för vad vi vill tydligt är en bra väg till samtyckesträning och att sätta ord på våra känslor i tidig ålder. Och för oss vuxna att hitta njutning, integritet, och självkärlek. Jag rekommenderar att testa ett Cuddle Party som jag håller på Södermalm i Stockholm för att upptäcka vad som får din kropp att sjunga och träna på att känna in och kommunicera dina ja och nej. Det är en trygg workshop för att uppleva och träna på samtycke och kommunikation. Det är ett bra sätt att börja på för den som är nyfiken och vill träffa andra.

Vill du ha en individuell session kan du också välja en sensuell massage där din kropp får stå i fokus och där njutning och erotik är livsenergi och uppmuntras. 

Utveckling. Utveckling kan vara utmanande. Att lyssna på sin kropp med full respekt likaså. I en Bossy Massage väljer du precis hur du vill att jag placerar händerna, eller inte alls. Jag gör ingenting annat än precis det du ber mig om i ca 10-15 sekunder. Jag kanske frågor för att klargöra, hur hårt, vilken riktning, vilken sorts rörelser, vilket tempo, menar du så här. Du får ett språk för beröring, du får tydligt känna in vad som är ett ja och ett nej i din kropp. En av nackdelarna med en bossy massage är att du kan bli väldigt kräsen och medveten om exakt vad du vill ha (och inte vill ha).

Lyx och frihet. Vänj dig vid att uttrycka vad du vill - känn lyxen och friheten i att få det precis som du vill ha det. När du vet dina gränser och kan vara tydlig med att uttrycka de finns det många sätt att experimentera med den här massagen. Är du väl insatt i Samtyckeshjulet/The Wheel of Consent och gått hos mig kan vi experimentera med den här massagen precis som vi kan göra med 3 - minuters leken och ritual play som jag också gör sessioner med.