Beröring förändrar världen

Jag erbjuder kurser och sessioner där Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och medvetenhet är ledord i det jag gör. Det är viktig personlig utveckling att uppleva kroppen och slappna av i en tid av stress. Vi tar hand om oss, läks och utvecklar omtanke när vi känner trygghet och mår bra. Jag erbjuder regelbundet kurser i Samtyckeshjulet och kommer även ut till företag och skolor för att hålla föredrag/workshops. Se kalendern för kurser eller testa Samtyckeshjulet gratis på en prova på kväll 22 januari. Anmäl dig till sofiakreissl@gmail.com senast den 20 januari. 

Hos mig är du välkommen att vara dig själv och uppleva livsenenergi och njutning genom kroppsterapi med en blandning av beröring, massage och coachning.Se kalendern och aktuella kursdatum för Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) & Cuddle Party™. Cuddle Party hålls varannan vecka i Stockholm på Hälsans Hus. Nästa tillfälle är den 11 december- kom och må bra! Mitt senaste blogginlägg kan du läsa här: Det är inte sensuell massage du gör

Läs gärna reportaget i Mitt I Stockholm om Samtyckeshjulet och hör av dig om du har frågor på hur just du kan få hjälp att uppleva mer i livet eller guidas. Välkommen på en spännande resa!

Sensuell massage, bossy massage eller friskvårdsmassage Upplev känslan av att få en massage som är anpassad till dig. Sensuell massage liknar tantramassage och du välkomnas att utforska njutning utanför ett partnerorienterat perspektiv.  

Trygghet är viktigt för att vi ska slappna av och kunna fylla på med energi. En stor del i att skapa trygghet är att sakta ned, lyssna på kroppen och i medveten närvaro lägga märke till det som händer i kroppen. Jag visar dig andning och vi kan börja med övningar som låter dig utforska gränser och dig själv. Njutning är en djup väg in i kroppen och den som känner din kropp bäst är du. I Sexologial Bodywork kallas det klientlett och du får kommunicera om hur du vill bli berörd och bli expert på dig.

Jag är utbildad Cuddle Party ™ Facilitator och har du behov av att kramas och känna dig omhändertagen finns det möjligheter för det också. Du blir omhändertagen och kan vara trygg med min professionalitet och förmåga att hjälpa dig reglera alltifrån intimitet till hur djupt du kan gå utan att bli överväldigad. Utveckla din potential och känn kraften i att vara den som styr i ditt liv och kropp.

Jag uppskattar verkligen den här upplevelsen. Det var upphetsande och samtidigt varmt och omtänksamt. Jag föredrar det här framför att bli "arbetad på".

Kroppsterapi Upplev och upptäck din fantastiska kropp! Genom coachning och möjlighet till beröring utforskar du din kropp och dina gränser. Ett genuint glädjefyllt ja kräver att vi kan säga nej och genom det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) kan vi om du vill utforska och utbyta beröring där det blir tydligt vem det är för och vem som r då vi delar upp dem.

Hur mycket vi gör beröringsmässigt beror på vad du har med dig för erfarenheter och intentionen med din utveckling eller läkning. Ibland räcker det att andas och prata och genom att sakta ned upptäcker du hur mycket som sker i kroppen i stillhet och när du känner dig trygg. 

Har du ibland svårt att känna efter i kroppen och uttrycka vad du vill? I sessioner med mig ökar du kroppsmedvetenheten och att uttrycka dina djupaste önskningar och känna in och uttrycka gränser. Med den kraften i oss vågar vi verkligen vara intima med andra och expandera till oanade möjligheter!

Mitt möte med Sofia har hjälpt mig att utvecklas på ett sett som jag aldrig har upplevt tidigare. Med värme och ödmjukhet från Sofia känner jag mig trygg och vågar tillåta mig att utvecklas. Tack Sofia. Jag kommer tillbaka! 

Relationscoachning finns som en möjlighet när du vill utveckla dig själv och dina relationer. Du kan komma själv eller med en partner. Det brukar vara jättebra och om ni testat samtalsterapi kanske ni vill gå vidare med djupare fysisk intimitet. Ni kan också gå kurs.

Kanske har ni har tappat sexlusten eller har svårt att vara nära och sensuella? Då passar relationscoachning er som vill hitta tillbaka till varandra. och uppleva mer intimitet och närhet. Ni lär er beröra och utforska varandra på nytt. 

Jag heter Sofia Kreissl och jag bor i Stockholm. Jag är kroppsterapeut och pedagog, certifierad Workshop ledare i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) Cuddle Party, Certifierad Sexological Bodyworker och friskvårdsmassör från Axelsons.

Med Samtyckeshjulet som utgångspunkt arbetar jag professionellt med kroppsterapi genom coachning, beröring & massage i mitt arbete som Somatisk Sexolog. Läs mer Om mig

Du är välkommen om du vill pröva relationscoachning, uppleva mer avslappning, intimitet, njutning och personlig utveckling.

Sofias Nyhetsbrev