Njutning - läkande & utvecklande terapi

Jag heter Sofia och jobbar med närhet, njutning samtalsterapi och beröring. Jag började jobba som njutningsterapeut efter att ha gått i praktisk, beröringsinriktad parterapi. Den räddade mitt förhållande och jag vill hjälpa andra par att få samma möjlighet. Ni kan boka en tantrasession för att mötas intimare och mer njutningsfullt, lära er något eller bara njuta av en pardejt med kvalitetstid och beröring.
 
Jag ger även sessioner som kroppsterapeut och Organic Intelligence Coach individuellt till dig som vill utforska och njuta mer av din kropp. Har du minskad lust eller problem i relationer, oro och stress? Välkommen att slappna av, utvecklas och tillåta din kropp att njuta på en session eller kurs, till exempel Cuddle Party©, varannan vecka på Hälsans Hus i Stockholm.

Jag har också samtalsterpi och är certifierad Organic Intelligence® coach. Har du stress i kroppen, problem med kroppen och vill komma till roten av det som ligger i nervsystemet och biologin? Det är samtal, men jag skulle kalla det kroppsterapi. Det stöttar vår biologi och vår naturliga harmoni i motsats till bipolära eller andra negativa energimönster. Organic Intelligence coacher hjälper till att balansera nervsystemet, läka och växa efter trauman.

Just nu kraftigt rabatterade priser på Organic Intelligence då jag är under vidareutbildning. Du kan också börja din OI start med en fantastisk kurs från grundaren Steven Hoskinson→ End of Trauma Course 

Det är viktig personlig utveckling att uppleva kroppen, njuta och slappna av i en tid av stress. Vi tar hand om oss, läks och utvecklar omtanke när vi känner trygghet och mår bra. Du får i sessioner med mig vara dig själv fullt ut och uppleva livsenenergi och njutning genom kroppsterapi med en blandning av beröring, massage och coachning. Läs mer om mitt arbete i ETCs artikelserie om oss som stöttar människor i  - Sofia säljer närhet och en fin artikel om Cuddle Party i samma tidning
 
Du bokar enklast genom Boka kroppsterapi. För kurser se den här kalendern 
Lär mer om det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) & Cuddle Party™. Läs gärna mina blogginlägg: Jag är ett levande tyngdtäcke


Läs gärna reportaget i Mitt i Stockholm om Samtyckeshjulet om hur du kan uppleva mer njutning och närvaro i livet eller utforska praktisk relationscoachning. Välkommen på en spännande resa!

Sensuell massage, bossy massage eller friskvårdsmassage Upplev känslan av att få en massage som är anpassad till dig. Sensuell massage liknar tantramassage och du välkomnas att utforska njutning utanför ett partnerorienterat perspektiv.  

Trygghet är viktigt för att vi ska slappna av och kunna fylla på med energi. En stor del i att skapa trygghet är att sakta ned, lyssna på kroppen och i medveten närvaro lägga märke till det som händer i kroppen. Jag visar dig andning och vi kan börja med övningar som låter dig utforska gränser och dig själv. Njutning är en djup väg in i kroppen och den som känner din kropp bäst är du. I Sexologial Bodywork kallas det klientlett och du får kommunicera om hur du vill bli berörd och bli expert på dig.

Jag är utbildad Cuddle Party™ instruktör och har du behov av att kramas och känna dig omhändertagen finns det möjligheter för det också. Du blir omhändertagen och kan vara trygg med min professionalitet och förmåga att hjälpa dig reglera alltifrån intimitet till hur djupt du kan gå utan att bli överväldigad. Utveckla din potential och kraften och njutningen i att vara den som styr i ditt liv och kropp.

Tack för en fin och otroligt välbehövlig session. Du får mig lugn och avslappnad på ett fantastiskt sätt.
Dina kramar och beröring betydde så mycket för mig idag. Jag vill just nu både skratta och gråta.

Kroppsterapi Upplev och upptäck din fantastiska kropp! Genom coachning och möjlighet till beröring utforskar du din kropp och dina gränser. Ett genuint glädjefyllt ja kräver att vi kan säga nej och genom det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) kan vi om du vill utforska och utbyta beröring där det blir tydligt vem det är för och vem som r då vi delar upp dem.

Hur mycket vi gör beror på vad du har med dig för erfarenheter och intentionen med din utveckling eller läkning. Ibland räcker det att andas och prata för att få en viktig kroppslig upplevelse. Genom att sakta ned och slappna av upptäcker du hur mycket som sker i kroppen i stillhet och när du känner dig trygg. 

Har du ibland svårt att känna efter i kroppen och uttrycka vad du vill? I sessioner med mig ökar du självkännedomen, kroppsmedvetenheten och att uttrycka dina djupaste önskningar. Du får också träna på att känna in och uttrycka gränser. Med den kraften i oss vågar vi verkligen vara intima med andra och njuta till oanade möjligheter!

Mitt möte med Sofia har hjälpt mig att utvecklas på ett sett som jag aldrig har upplevt tidigare. Med värme och ödmjukhet från Sofia känner jag mig trygg och vågar tillåta mig att utvecklas. Tack Sofia. Jag kommer tillbaka! 

Relationscoachning finns som en möjlighet när du vill utveckla dig själv och dina relationer. Kanske har ni har tappat sexlusten eller är väldigt olika och har svårt att kommunicera om sensualitet?

Då passar relationscoachning er som vill hitta tillbaka till varandra och uppleva mer intimitet och närhet. Ni lär er kommunicera bättre, beröra och utforska varandra i närvaro.

Många har prövat samtalsterapi och vill nu ha ett enkelt och praktiskt sätt att utveckla beröring och parmassage samtidigt som ni kommunicerar tydligare. 

Är ni bara nyfikna och vill utforska njutning med varandra är ni också varmt välkomna!

Jag heter Sofia Kreissl och jag bor i Stockholm. Jag är kroppsterapeut, coach, somatisk sexolog och pedagog, certifierad Workshop ledare i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) Cuddle Party, Sexological Bodywork och friskvårdsmassör från Axelsons.

Med Samtyckeshjulet och Organic Intelligence som utgångspunkt arbetar jag professionellt med kroppsterapi genom coaching, beröring & massage. Läs mer Om mig

Du är välkommen om du vill pröva relationscoachning, Organic Intelligence eller uppleva mer avslappning, intimitet, njutning och personlig utveckling.

Sofias Nyhetsbrev