Ny mobil logo 23 feb 2

Sofia Kreissl
Berör - även med ord

Välkommen att upptäcka dig själv, njutning och livsenenergi hos mig. Boka en session, upptäck Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) eller kom på en workshop med icke sexuell beröring - Cuddle Party Jag håller som vanligt Cuddle Party varannan onsdag på Hälsans Hus, Södermalm i Stockholm, nästa tillfälle är 30 januari. Mitt senaste blogginlägg kan du läsa här Men du låter väl inte klienterna röra dig?! 

Alla mina beröringssessionser bygger på det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och nästa kursstart är den 6/2-2019. Jag har också en gratis intro till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) för dig som är nyfiken. "Njut av närvaro, njut av din kropp, njut av livet!" Med värme /Sofia 

Sensuell massage, bossy massage eller friskvårdsmassage. Upplev känslan av att få en massage som är anpassad till dig. Sensuell massage liknar tantramassage och du välkomnas att utforska njutning.  

Trygghet är viktigt för att vi ska slappna av och kunna fylla på med energi. En stor del i att skapa trygghet är att sakta ned, lyssna på kroppen och i medveten närvaro acceptera det som kommer upp. Jag visar dig andning och vi kan även börja med övningar som låter dig utforska gränser och dig själv. Beröring ska inte vara ok, den ska vara underbar och som din kropp vill ha den - den som känner den bäst är du. I Sexologial Bodywork kallas det klientlett och du guidas i att känna in din kropp och du får kommunicera hur du vill bli berörd.

Jag är utbildad Cuddle Party Facilitator och har du behov av att kramas och känna dig omhändertagen finns det möjligheter för det också. 

Jag uppskattar verkligen den här upplevelsen. Det var upphetsande och samtidigt varmt och omtänksamt. Jag föredrar det här framför att bli "arbetad på".

Björn

Kroppsterapi Har du ibland svårt att känna efter i kroppen och uttrycka vad du vill? I sessioner med mig ökar du kroppsmedvetenheten och att uttrycka dina djupaste önskningar och känna in och uttrycka gränser.

Genom coachning och möjlighet till beröring utforskar du din kropp och dina gränser. Ett genuint glädjefyllt ja kräver att vi kan säga nej och genom det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) kan vi om du vill utforska och utbyta beröring där det blir tydligt vem det är för och vem som r då vi delar upp dem.

Hur mycket vi gör beröringsmässigt beror på vad du har med dig för erfarenheter och intentionen med din utveckling. Ibland räcker det att andas och prata. Genom att sakta ned upptäcker du hur mycket som sker i kroppen i stillhet och när du känner dig trygg. Har du med dig obearbetade trauman och inte kognitivt bearbetat de är det bäst att börja med samtal så beröring är väldigt starkt.

Mitt möte med Sofia har hjälpt mig att utvecklas på ett sett som jag aldrig har upplevt tidigare. Med värme och ödmjukhet från Sofia känner jag mig trygg och vågar tillåta mig att utvecklas. Tack Sofia. Jag kommer tillbaka! 

  Jonas

Relationscoachning finns som en möjlighet när du vill utveckla dig själv och dina relationer. Du kan komma själv eller med en partner. Ni kan också gå kurs.

Kanske har ni har tappat sexlusten eller har svårt att vara nära och sensuella? Då passar relationscoachning er som vill hitta tillbaka till varandra. och uppleva mer intimitet och närhet. Ni lär er beröra och utforska varandra på nytt. 

Kalender - Kurser

Hej! Jag heter Sofia Kreissl och jag bor i Stockholm. Jag är Certifierad Sexological Bodyworker, Certifierad Cuddle Party facilitator, Workshop Facilitator i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och friskvårdsmassör från Axelsons.

Jag jobbar med relationscoachning och de som vill uppleva mer intimitet, njutning och personlig utveckling.

Som kroppsterapeut jobbar jag med kroppen som utgångspunkt och med coachning, beröring & massage i mitt arbete som Somatisk Sexolog. Läs mer Om mig

Sofias Nyhetsbrev