Läka och växa genom Organic Intelligence® och kroppsterapi

Jag heter Sofia och jobbar med närhet, läkning, samtalscoachning och kroppterapi. Jag är certifierad Organic Intelligence® coach. Organic Intelligence® coacher hjälper dig att omprogrammera nervsystemet, läka och precis som kroppsterapi, hjälpa kroppen att må bättre.  

Har du stress i kroppen, problem med kroppen och vill komma till roten av det som ligger i nervsystemet och biologin? Organic Intelligence® är samtal med fria associationer, baserat på att spontan läkning uppstår hela tiden i våra komplexa system. I form av bilder, känslor, tankar, kroppsförnimmelser och input från omvärlden tolkar vi världen och vi får hela tiden läkande signaler. De signalerna ger oss möjlighet att växa och må bättre men kan vara svåra att uppfatta när systemet har störts av olika händelser och livsbanor. Vi kan ha gamla mönster från olika trauman eller så upplever vi stress som blockerar och stör informationsflödet i kroppen.

Jag ger kroppsterapi och Organic Intelligence® coachsessioner till dig som vill minska din stress och må bättre. Många gånger har vi anpassat oss till andra och tappat bort det som är viktigt för oss själva och som ger oss livsglädje. Kontakta mig för att få veta mer eller boka en Organic Intelligence® session. 

Vill du ha relationscoachning så räddade praktisk, beröringsinriktad terapi mitt förhållande. Jag vill erbjuda andra samma möjlighet att utvecklas och växa tillsammans. Som par kan ni boka en session för att få en fin stund tillsammans, fira något eller för att utvecklas. Problem är en möjlighet till att växa och utveckla mer intimitet ihop.

Ni kan boka coachning för par, en tantrasession, tantramassage för par eller relationscoachning för att mötas intimare och mer njutningsfullt, lära er något eller bara njuta av en pardejt med kvalitetstid och beröring. Hör av dig till mig om du vill bli uppdaterad om parkurser i grupp.
 
Har du minskad lust eller problem i relationer, oro och stress? Du kan boka en kroppsterapi session, eller en Organic Intelligence® coachning. Eller vill du ses och utvecklas med andra i grupp? Då är Cuddle Party© en bra början.

Du kan också börja din Organic Intelligence® start med en fantastisk 10-veckors kurs från grundaren Steven Hoskinson→ End of Trauma Course 

Det är viktig personlig utveckling att uppleva kroppen, njuta och slappna av i en tid av stress. Vi tar hand om oss, läks och utvecklar omtanke när vi känner trygghet och mår bra. Du får i kroppsterapi sessioner med mig vara dig själv fullt ut och uppleva livsenenergi och njutning genom en blandning av beröring, massage och coachning. Läs mer om mitt arbete i ETCs fantastiska artikelserie om oss som stöttar människor och som ger nya perspektiv: Sofia säljer närhet Samma tidning har även en fin artikel om Cuddle Party©.
 
Du bokar enklast genom Bokadirekt. För kurser se den här kalendern 
Lär mer om det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) & Cuddle Party©


Tidningen Mitt i Stockholm skriver om Samtyckeshjulet om hur du kan uppleva mer njutning och närvaro i livet. Du kvinna är välkommen på sensuell massage, att lära dig njuta, slappna och be om det du vill ha. Läs mer under fliken För kvinnor och sensuell massage

Organic Intelligence

Har du underliggande problem med kroppen, spänner du dig, har du ont? Behöver du hjälp att slappna av er? Vill du läka på djupet och omprogrammera nervsystemet? 

I det banbrytande Organic Intelligence fokuserar vi inte primärt på "vad som är fel" och sjukdomstillstånd.Vi rör oss bort från ett patologiskt tänkande och stöttar en omprogrammer av nervssystemet.

Vi stöttar vårt komplexa biologiska system, påverkat av nervsystem, hormoner, psykologi, anknytning, kultur etc genom att ickedömande och varsam hitta och förstärka de subtila signaler biologin sänder om läkning och utveckling. 

Är du stressad? Har du ett nervsystem som är oroligt?

Med varsam guidning och medkänsla av en Organic Intelligence® coach får du hjälp att omprogrammera nervsystemet och hitta de naturliga vägarna för läkning och utveckling. Det bidrar till lugn, trygghet, en känsla av autenticitet och att spontanitet i livet. Kontakta mig om du vill veta om det här passar dig så kan vi boka in ett samtal, eller boka en session

Kroppsterapi För dig som vill bli bättre på att be om det du vill ha, sätta gränser och utvecklas. Genom coachning och möjlighet till beröring utforskar du din kropp och dina gränser. Du utvecklar din intuition när du autentiskt upplever dig själv. Det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) är alltid en del av mitt jobb. Vi om du vill utforska och utbyta beröring där det blir tydligt vem det är för och vem som r då vi bryter det gamla paradigmet "det är för båda" och gör det tydligt att samtycke är en överenskommelse.

Hur mycket vi gör beror på vad du har med dig för erfarenheter och intentionen med din utveckling eller läkning. Ibland räcker det att andas och prata för att få en viktig kroppslig upplevelse. Genom att sakta ned och slappna av upptäcker du hur mycket som sker i kroppen i stillhet och när du känner dig trygg. 

Har du ibland svårt att känna efter i kroppen och uttrycka vad du vill? I sessioner med mig ökar du självkännedomen, kroppsmedvetenheten och att uttrycka dina djupaste önskningar. Vi stärker din förmåga att sätta gränser. Intimitet bygger på att vi kan säga nej, och vågar känna oss själva och andra på djupet. Det hjälper jag dig med.

Mitt möte med Sofia har hjälpt mig att utvecklas på ett sett som jag aldrig har upplevt tidigare. Med värme och ödmjukhet från Sofia känner jag mig trygg och vågar tillåta mig att utvecklas. Tack Sofia. Jag kommer tillbaka! 

Relationscoachning eller tantramassage för par finns som en möjlighet när du vill utveckla dig själv och dina relationer. Kanske har ni har tappat sexlusten eller är väldigt olika och har svårt att kommunicera om sensualitet?

Då passar relationscoachning er som vill hitta tillbaka till varandra och uppleva mer intimitet och närhet. Ni lär er kommunicera bättre, beröra och utforska varandra i närvaro.

Många har prövat samtalsterapi och vill nu ha ett enkelt och praktiskt sätt att utveckla beröring och parmassage samtidigt som ni kommunicerar tydligare. 

Är ni bara nyfikna och vill utforska njutning med varandra är ni också varmt välkomna!

Jag heter Sofia Kreissl och jag bor i Stockholm. Jag är Organic Intelligence coach®,  kroppsterapeut, somatisk sexolog och pedagog, certifierad Workshop ledare i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) Cuddle Party, Sexological Bodywork och massör från Axelsons.

Med Samtyckeshjulet® och Organic Intelligence® som utgångspunkt arbetar jag professionellt med kroppsterapi genom coaching, beröring & massage. Läs mer Om mig

Du är välkommen om du vill pröva relationscoachning, Organic Intelligence® eller uppleva mer avslappning, intimitet, njutning och personlig utveckling.

Sofias Nyhetsbrev

Sensuell massage för kvinnor

Sensuell massage för kvinnorbossy massage eller friskvårdsmassage Upplev känslan av att få en massage som är anpassad till dig. Sensuell massage liknar tantramassage och du välkomnas att utforska njutning utanför ett partnerorienterat perspektiv.  

Trygghet är viktigt för att vi ska slappna av och kunna fylla på med energi. En stor del i att skapa trygghet är att sakta ned, lyssna på kroppen och i medveten närvaro lägga märke till det som händer i kroppen. Jag visar dig andning och vi kan börja med övningar som låter dig utforska gränser och dig själv. Njutning är en djup väg in i kroppen och den som känner din kropp bäst är du. I Sexological Bodywork kallas det klientlett och du får kommunicera om hur du vill bli berörd och bli expert på dig.

Jag är utbildad Cuddle Party™ instruktör och har du behov av att kramas och känna dig omhändertagen finns det möjligheter för det också. Du blir omhändertagen och kan vara trygg med min professionalitet och förmåga att hjälpa dig reglera alltifrån intimitet till hur djupt du kan gå utan att bli överväldigad. Utveckla din potential och kraften och njutningen i att vara den som styr i ditt liv och kropp.