Onani - njut själv av dig med OrgasmiskYoga Meditation!

Mer onani! Är det skamligt att ha sex? Med sig själv? Och dela det med andra?  Lära sig av andra? Nej, gå kurs!

Onani

Javisst ska vi börja vår sexutbildning med oss själva och vår egen kropp! Vi behöver lära känna och utforska våra egna kroppar och vad som är njutning för oss innan vi blandar in fler. När du lär känna din egen kropp och gränser är det lättare att vara tydlig med andra och känna in vad du verkligen villl. Onani är ett skönt och tryggt sätt att börja utforska din sexualitet och njutning. Orgasmisk Yoga Meditiation börjar vi Sexological Bodyworkers vår utbildning med och den är skapad av Joseph Kramer. Mer av hans material finns på www.eroticmassage.com


Kvantitet och kvalitet. Hur ofta tänker du på hur du onanerar och om det kan vara annorlunda? Ja ibland är det skönt med könsorgasmer på ett sätt vi är vana vid men det finns också spännande möjligheter till orgasmisk njutning där könsorganen är en del av hela din fantastiska kropp. Njutning är möjlig utan fantasier, utan porr, utan något annat än din egen kropp. Tantra innehåller mycket fokus på närvaro i den egna kroppen och i Orgasmisk Yoga Mediation finns det mycket att upptäcka utan behov av partners eller andra. Vi är födda med en fantastisk potential att njuta. Ta vara på den och gör det med glädje och lust!

Cirkulera energi
Genom onani kan du väcka och cirkulera erotisk energi i din egen kropp. Onani utvecklar din förmåga som egen älskare och du kommer känna dig säkrare tillsammans med partners. Onani som vi brukar göra det kan vara underbart, inget fel i det. För att expandera möjligheter så kan självsex där vi använder vår kreativitet och hela vår kropp leda till multipla orgasmer och orgasmer som når alla delar av kroppen.

Kärlek börjar med självkärlek och när du upptäcker vilken njutning din kropp kan ge dig blir det lättare att älska den. Att onanera behöver inte handla om beröring av könsorganen även om våra könsorgan inklusive anus är underbara med mycket nervtrådar. Variationen och uppfinningsrikedomen i Orgasmisk Yoga Meditation sträcker sig långt bortom klassisk onani men det är sällan vi använder förebilder eller delar med oss av erfarenheter av hur vi onanerar. Så låt oss börja med det!

Hur ofta är det normalt att onanera?

Det är sällan vi frågar om vi kan få för mycket beröring, njutning eller kramar. Lust går i perioder i livet och kan vi få för mycket av kroppslig njutning? Mitt spontana svar är att vi inte onanerar för mycket eller är beroende. I alla fall inte så länge som det känns bra och fungerar för dig. Om det ställer till problem är det en annan sak men annars är ju en orgasm en fantastisk hormonkick!

Ibland kanske det bara är skammen över onani som är ett problem. Skam förstör mycket av vår sexualitet och ofta är vi inte ens medvetna om hur djupt rotad den är då den är en del av vår uppväxt och kultur.

Boka Onanikurs - Orgasmisk Yoga Meditation

Självkärlek genom onani
Det här är ett bra sätt att börja känna och älska sin kropp. Orgasmisk för njutningen i kroppen, Yoga för att det är mer rörelse än vi ofta annars gör det och Meditation för att att det är fullständig närvaro i din egen kropp.

Det är onani i syfte att utforska och beröra din kropp med bland annat andning och bäckenbottenträning som viktiga (och njutningsfulla) inslag. Du kan välja från ca 25 övningar med allt från hjärtfokus till analfokus. Under tre dagar eller en vecka gör du övningarna på temat onani och du får tydliga riktlinjer och förslag så att du kan pröva på.

Ordet orgasmisk vad gäller onani
Onani är ofta förknippat med orgasm. Jag vill bjuda in dig att utveckla onani till en helkroppsupplevelse där erotisk energi sprids i hela kroppen och där slutmålet inte behöver vara en orgasm. Du kan göra onaniövningarna själv eller i sällskap med någon.

Riktlinjer
Jag skickar dig några riktlinjer för onani tillfällen och ett 20-tal förslag på övningar att göra. Vi har ett inledande samtal på 30 minuter genom Skype/Zoom där vi går igenom grunderna och jag besvarar dina frågor. Istället för att onanera som du brukar göra så prövar du olika varianter av Orgasmic Yoga Meditation i tre dagar i 30 minuter. Skriv till mig om din upplevelse efter varje tillfälle. Efter tre eller fler tillfällen bestämmer vi tid för ett uppföljande samtal på 30 minuter.

Välkommen att börja en fantastisk resa i din kropp och boka genom att swisha 1995:- till Somatisk Utbildning STHLM på nummer 1231591627 Maila mig sedan och boka en skypetid för introduktion. Jag skickar dig material så snart jag fått in betalningen. 

Kurser där vi träffas i grupp för Orgasmisk Yoga Meditation är på gång så anmäl intresse till mitt nyhetsbrev för att inte missa erbjudanden och tillfällen!

Sofias Nyhetsbrev