Somatisk Sexolog

Välkommen till en framtid där din sexualitet tillhör dig och och där beröring är en naturlig del av livet. En plats där trygghet och gemenskap skapar en plats för att växa och lära. En plats där njutning inte är begränsad till mat, dryck eller andra kickar utan också beröring av kroppen och vår fantastiska hud.

Som somatisk sexolog erbjuder jag kroppsutbildning och kroppsterapi som handlar om sexualitet men också mycket mer. Du får genom en somatisk sexolog trygga, omtänksamma sessioner i fullständig konfidentialitet. Det hjälper dig att hitta livslust och leva genom kroppen när du får möjlighet att känna mer medvetenhet i din kropp. Hos mig får du ett utrymme där du får vara dig själv och kan lägga bort skam och dömanden.

Det kan genom somatisk sexolog sessioner bli tydligt för oss hur våra behov av beröring, omtanke och acceptans ser ut. Insikten om att det också går att få utan att ha sex eller ett förhållande är ofta befriande och ge livslust och minskad stress. Vi kan hitta njutningen i vår kropp, vi kan hitta oss själva och den frihet och glädje det ger speglar av sig på vårt liv och våra relationer.

Vi har inte många alternativ mellan kramar och sex i dagens samhälle men jag ser ljust på en framtid där det är en naturlig av livet. Jag håller regelbundet Cuddle Parties som är workshops med möjlighet till beröring men utan sexuell avsikt. Se också gärna det revolutionerande sättet att onanera, Orgasmisk Yoga Meditation, där vi hittar njutningen genom vår egen hud, vår andning, ljud och närvaro. Som Sexological Bodyworkers börjar vi med oss själva genom Orgasmisk Yoga Meditation och jag erbjuder den som kurs. Kontakta mig för att boka OYM, kurser, session eller ett 20 minuters zoom möte för att känna in hur du vill gå vidare. 

Somatisk Sexolog - Kroppsterapi för livslust, sexproblem

Som somatisk sexolog och friskvårdsmassör erbjuder jag av kroppsterapi och ger sessioner i Stockholm. Jag är bland annat Certifierad Sexological Bodyworker och precis som terapeuter och sexologer så lägger vi fokus på din utveckling och din förmåga att sätta ord på det du känner och upplever. Vi har också möjligheten att beröra och göra övningar som inkluderar kroppen. Övningar som gör dig mer medveten om vad som händer i din kropp och övningar som du kan ta med hem och använda.

Vi jobbar med utbildning och medvetandegörande om kroppen. Och viktigast - att känna kroppen utan skam, skuld och dömanden. Det har vi redan fått så det räcker av samhället. Du får metoder att känna efter i kroppen, våga lita på den och vi välkomnar självklart erotiska känslor, tankar och uttryck att finnas till. Det är en del av vår livsenergi och du uppmuntras och guidas i andning, rörelse, ljud och kan utforska beröring inom trygga, tydliga profesionella ramar där samtycke också sker genom muntlig kommunikation. 

Min vision är att vi i större och större utsträckning använder kroppens intelligens och minne i kombination med vår unika förmåga att muntligt kommunicera för att förändra och läka. För många av oss innebär det att hitta självkärleken i våra kroppar, sätta gränser och tillåta oss att ta hand om oss själva. Jag hoppas och tror att  vi snart, precis som vi går i samtalsterapi, går i kroppsterapi där det är självklart att våra erotiska sidor och fysiska kropp.

Kroppslig njutning blir ofta förknippat med sex i dagens samhälle och det är inte konstigt att vi har en skev bild av sexualitet när fokus ligger på nakenhet och ungdom, hårt och snabbt, tekniker, ensidig porr, penetration, erektion och orgasm. Sexologer kan ge tips men i dagstidningar där fokus är på att sälja blir det väldigt ensidigt. Vi behöver mer djup än tips i en tidning och där är sessioner eller kurser en bra väg att börja. Läs mer om kurser jag håller. Cuddle Parties som jag håller på Södermalm varannan vecka är ett jättefint sätt att börja upptäcka beröring och att känna in sina gränser. Vi kan inte helhjärtat säga ja innan vi känner tryggheten i att kunna säga nej. 

Kanske har du tänkt på att börja utforska njutning och är redo att öppna dörren till en ny fantastisk värld? Kanske vill du utveckla det med mig och hitta vägen till djupare upptäckter, känslor och insikter där upplevelsen av kroppen och dess inneboende erotik blir naturlig. Varmt välkommen att kontakta mig om du vill boka en session eller veta mer!