Gratis intro till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®)

Gratis intro Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) 17 april

Det här introduktionen är en fantastisk möjlighet att upptäcka det omtalade Samtyckeshjulet (#TheWheelofConsent) av #BettyMartin.

Du får genom en praktisk workshop prova på Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och den här kvällen kommer du får upptäcka dina händer och utforska dynamiken i vem som gör handlingen och vem gåvan är för. Genom händerna utvecklar vi förmågan att ta för oss och när vi får en trygghet i händerna och tränar upp deras känslighet påverkar det stora delar av kroppen. Du utvecklar också din förmåga att sätta ord på dina känslor och det du upplever i samtycke med andra.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, nybörjare liksom de som redan använder sig av Samtyckeshjulet är välkomna att fortsätta fördjupa sig i det här berikande redskapet för relationer och gränssättning. Efter att vi väckt upp händerna genom föremål gör vi övningar på varandras händer, det går jättebra om du inte vill beröra någon utan istället vill fortsätta med föremål.

Samtyckeshjulet används i många professionella sammanhang där beröring är viktigt och alltifrån massageterapeuter till sjukhuspersonal använder sig av Samtyckeshjulet. Dela och bjud gärna in de du tror kan ha nytta av det eller vara intresserade.

Jag som håller i workshopen och skapar en trygg plats heter Sofia Kreissl och du kan läsa mer om mig på https://www.sofiakreissl.se/sv-SE/om-mig/om-sofia-kreissl Till min hjälp har jag flera underbara assistenter. Välkommen att maila eller så kan du ringa Sofia 0737-44 82 14 för frågor. Anmäl dig senast 14 april till sofiakreissl@gmail.com
Relationscoachning Somatisk Sexolog Samtyckeshjulet
Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent)
Betty Martin founder of the Wheel of Consent®
3 minuters leken (3 minute game) Lek för Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®)