Ny mobil logo 23 feb 2

Gratis intro till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent)

Gratis intro till Samtyckeshjulet onsdag 16 januari

Det här introduktionen är en fantastisk möjlighet att upptäcka det omtalade Samtyckeshjulet (#TheWheelofConsent) av #BettyMartin.

Du får genom en praktisk workshop prova på Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) och deltagare på introdagar får vid intresse att fördjupa sig rabatt inför vårens kurs i Samtyckeshjulet, fem onsdagar jämn vecka med start 6 februari och slut 3 april.

Fokus den här kvällen kommer vara på att upptäcka dina händer och utforska dynamiken i vem som gör handlingen och vem gåvan är för. Därigenom blir samtycke tydligare och du utvecklar din förmåga att sätta ord på dina känslor och det du upplever.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, nybörjare liksom de som redan använder sig av Samtyckeshjulet är välkomna att fortsätta fördjupa sig i det här berikande redskapet för relationer och gränssättning. Du behöver heller aldrig beröra eller bli berörd av någon.

Samtyckeshjulet används i många professionella sammanhang där beröring är viktigt och alltifrån massageterapeuter till sjukhuspersonal använder sig av Samtyckeshjulet. Dela och bjud gärna in de du tror kan vara intresserade.

Jag som håller i workshopen och skapar en trygg plats heter Sofia Kreissl och du kan läsa mer om mig på https://www.sofiakreissl.se/sv-SE/om-mig/om-sofia-kreissl Jag assisteras av Kerstin Edberg som bland annat är erfaren yogalärare och sorgebearbetningshandledare.

Välkommen att maila sofiakreissl@gmail.com eller så kan du ringa Sofia 0737-44 82 14 för frågor. Anmäl dig senast 14 januari till sofiakreissl@gmail.com
For people who dare to jump!
For people who dare to jump!
Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent)
Betty Martin founder of the Wheel of Consent
3 minuters leken (3 minute game) Lek för Samtyckeshjulet