Imorse onanerade jag 

Onani Njutning Yoga Onani Njutning Yoga

Könsorgasm. Istället för att titta på porr i tio minuter och få en härlig könsorgasm så gjorde jag nu på morgonen det jobbigare valet att hämta mitt OYM -Orgasmic Yoga Meditation” kompendium där minst en halvtimme avsätts. Den är Orgasmic för njutningen som skapas i kroppen, det är Yoga för rörelse är en viktig del, det är Meditation där det handlar om att vara närvarande i sin egen kropp och inte ha ett mål (könsorgasm) eller fantasier (sex med andra). 

Min favoritporr. Jag känner ingen skam längre över att titta på min favoritporr och ha sex i fantasin för att sedan få en härlig könsorgasm. Jag firar att jag gör det. Jag tänker aldrig mer låta någon skambelägga mig för det och jag onanerar precis hur mycket jag vill. Det är ett naturligt behov och ett fantastiskt sätt att njuta. Jag gör det och jag gör också OYM, det vill säga jag tar mig tid att utforska och upptäcka variationen i onani istället för den snabbare vanemässiga vägen där fantasier och orgasm spelar större roll. Inget fel i det men ibland vill vi upptäcka nytt och ha en bredare variation av oss själva och vår njutning. Därför har jag en kurs i Orgasmisk Yoga Meditation för den som vill hitta på mer.

Du har alltid någon sorts val. Det är som att välja ”Ska jag träna eller äta en påse godis?” ”Ska jag dricka mer vin och må skit imorgon eller ska jag gå över på vatten?” ”Ska jag plugga till provet eller ringa någon?” Ska jag läsa en bok eller se på tv?” Ibland orkar vi göra de där jobbigare valen som på lång sikt är värt det men som kan vara jobbiga i början. Ibland är det just det enkla belöningssystemet vi behöver och det är inte alltid lätt att lyckas med balansen. Det är dock mycket lättare att göra under strukturerade former och i ett sammanhang med andra, så halleluja för att det finns workshops, tantrakurser.nu, sessioner och ett härligt beröringscommunity att tillgå.

En OYM dag Den här söndagen är en dag då det inte finns någon hållbar ursäkt att ta den snabba vägen (jag är för trött, jag har för lite tid) och jag kommer ihåg hur euforisk jag alltid är efter en Orgasmic Yoga Meditation och vad jag lär mig om mig själv. De vackraste mest lärorika stunderna i livet har jag fått genom mig själv och OYM. Den största njutningen och avslappningen likaså.

Jag lägger mig efter förberedelser i soffan och börjar min utvalda OYM övning. Jag tar lugnt på min kropp och då blir musiken jag har på störande efter ett tag, den för bort uppmärksamheten från det jag känner. Jag vill känna min kropp och höra min röst och andning, det pågår så mycket fantastiskt inuti mig att jag vill ge det 100% av min uppmärksamhet. Ljuden den gör är upphetsande och befriande. De upptäckter jag gör under de fyrtiofem helt underbara minuter där jag uppnår lugn och glädje är bland annat att:
1. Rastlösheten som jag kände 3 timmar efter att jag gick upp och som gav mig ett sockersug/sexsug beror på att jag är trött. Jag respekterar den känslan så jag ligger stilla med händerna på min kropp en stund i tacksamhet över att få vila mitt på dagen och ge min kropp det som den behöver. I samhället får vi inte vara trötta mitt på dagen, vem hinner det? Och ändå vet vi genom forskning att vi efter 90 minuter av aktivitet behöver 20 minuters avkoppling. Det är naturliga cykler och i den perfekta av världar så respekterar vi våra kroppar utan att köra över deras behov med kaffe och socker.
2. Spänningar i min kropp, hur de släpper när de får tid och uppmärksamhet. Min kropp slappnar av i trygghet och börjar känna njutning istället. Jag älskar det här, jag älskar min kropp, och just då är det helt irrelevant hur den ser ut, den är ju så skön!
3. Hur mitt kön pockar på uppmärksamhet när lusten i kroppen vaknar och jag njuter av ta på mig själv över hela kroppen. Jag blir mjuk och öppen.
4. Hur jag sedan inte vill behärska mig när jag väl börjar röra mitt kön med en vibrator (djävulens påfund, ruskigt effektiv!) och det istället för en möjlig kroppsorgasm med totalt fokus på min kropp slutar med en vanlig könsorgasm som påverkas av fantasier. Och skönt var det, ja!
5.Friheten och livslusten
som finns där när jag upptäcker min kropp och respekterar den och de behov som finns i stunden. Hur jag fylls av tacksamhet över att få ha kommit in i det här beröringscommunityt där jag hela tiden lär mig och vi lyssnar på kroppen och uppmuntrar njutning. Googla Sexsibility om du är nyfiken, tantra, kundaliniyoga, Sexological Bodywork, School of Consent eller parkurser inriktade på beröring. 

Ett stort tack till Joseph Kramer och Sexological Bodywork som skapat OYM och lärt mig att inte bara leva i huvudet utan också i kroppen. Och sedan att binda ihop de två! Tack också till alla ni modiga människor i beröringskretsar som ger mig modet, friheten och utrymmet att välja det jag vill utan att känna skam eller måsten. Det är en vacker värld och jag hoppas fler vågar pröva på den :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln