Ny mobil logo 23 feb 2

För kvinnor
                                                    - när din kropp får välja

Det var starkt. Det är underbart att få kontakt med min kropp igen. Jag kan få en orgasm själv, men jag kan inte omfamna mig och grunda mig.

Jenny

Jag vill särskilt bjuda in kvinnor att upptäcka sin kropp och alla dess möjligheter. Det sker genom njutning, närvaro, känslor och att känna sig trygg. Du vill uppskatta och njuta av din egen kropp utan att vara ett objekt för någon annan eller göra det på andras villkor. Sessioner där du får bestämma helt över din kropp och vad som sker skapar långsiktiga förändringar och stärker dig. Du får känna in vad du vill, inte vill och kommunicera det tydligt. Sexological Bodywork och massage med kommunikation är ett underbart alternativ till att bli behandlad på där någon ska gissa sig till vad du tycker om. Vi är alla unika vad gäller beröring och behov vid olika tillfällen.

Det finns många anledningar att komma till mig, ibland är det massage ibland Sexological Bodywork. Kanske känner du att du bara vill slappna av och vara dig själv. Hos mig är du välkommen att vara precis som du är.

Till skillnad från många andra kroppsterapier ser jag erotisk energi som livsenergi och en naturlig del av livet. Erotiska känslor är lustkänslor och sköna känslor ska vi inte känna skam över. Jag ger inte könsberöring men jag jobbar utifrån Sexological Bodywork som välkomnar könsorganen som en naturlig del av sköna känslor i kroppen utan att det är sexuellt och partnerinriktat. Sessionerna är klientledda och vi coachar utifrån kroppen. Det är en väg till mindfulness genom kroppen - läs gärna mitt blogginlägg om det. Det är genom din kropp och den beröring som du väljer att få, precis som din kropp vill, som din erotik får finnas till - det är ett klientlett perspektiv. Det är inte partnerorienterat som tantra ofta kan vara utan det är fokuserat på att du ska få utforska din kropp oberoende av någon annans och sessionerna stärker din förmåga att känna in och uttrycka vad du vill. Det ger dig möjlighet att uppleva din kropp utan yttre fantasier, synintryck eller relationsorienterat.

Jag rekommenderar förutom Sensuell Massage också Bossy Massage eller varianter av den om du är ute efter mer utveckling. Den beröring Betty Martin visar är en utmärkt väg till att uppleva vad vi verkligen vill ha och hur underbart det är att få det. 

Vår erotiska livsenergi blir ofta eftersatt under livets gång och i vår snabba och stressade miljö tappar vi sexlusten. Men lust finns ofta där i någon form och med närvaro och utan krav kan vi hitta tillbaks till våra kroppar och glädjen i den. Det kan vara svårt att göra i relationer där mycket annat pockar på uppmärksamhet och både krav, förväntningar, tidsbrist, prestationsångest och otydlighet i kommunikationen gör att vi inte orkar eller vill. Och det är inte heller ovanligt att ju närmare vi kommer en partner, ju mindre blir den sexuella lusten. Det är inte konstigt, men det kan kräva att man är medveten om det och jobbar på det. Vår sexualitet förändras under livet och vi kan behöva stöd i den omställningen och i kommunikationen med partners. Läs mer om hur Sexological Bodywork kan användas i relationer under Relationscoachning eller parterapi

Vi påverkas av menscykler, klimakteriet, hormonskiftningar, av att bli objektifierade, sexuella övergrepp, dagliga mindre övergrepp. Rådande och ofta beklagansvärda normer styr vad vi tycker om oss själva och våra kroppar. När njutning och närvaro hittas i kroppen tenderar vi att bry oss mindre och mindre om vad andra tycker. Det är en känsla som skapar självkänsla och självkärlek från grunden. Onani är också ett utmärkt sätt att börja älska sig själv och att pröva på det fantastiska tillstånd där vår sexualitet inte är beroende av någon annan och inte står i förhållande till vad någon annan tycker. 

Vaginism & Smärta vid samlag

Nej, det ska inte göra ont! Vad gäller Vaginism/Smärta vid samlag utesluter vi först att det är några fysiska problem, därefter kan vi använda diverse tekniker för att släppa på de spänningar som sitter i kroppen och gör att kroppen säger nej.

Dearmourering är likt det vi gör som Sexological Bodyworkers men vi kallar det kartläggning. Din medvetenhet ökar och du får sätta ord på upplevelser och känslor. Din kropp får den respekt den förtjänar och blir lyssnad på.

Dearmourering passar utmärkt att göra själv hemma. Vi utforskar dearmourering på andra delar av kroppen än könsorganen och därefter kan du  fortsätta hemma. Läs gärna också mer om onani och vilka möjligheter det finns att lära dig mer om din kropp hemma genom min onlinekurs Orgasmisk Yoga Meditation varit livsomvälvande och onlinealternativet är smidigt för dig som kanske inte vill börja i grupper och vill börja genom att fokusera på dig själv.

Boka en session

För att uppleva ökad livslust och få en bättre relation till din kropp kan det vara tryggt och skönt att börja utanför ett traditionellt sexuellt sammanhang. Kanske vill du göra övningar, eller testa sensuell njutningsfull beröring, kanske vill du bara veta att någon bryr sig om vad du vill och ingenting annat.

Den här tiden är bara för dig och du kan upptäcka möjligheten att känna njutning av din fantastiska kropp. Att känna att vi inte behöver ge, prestera, uppnå något, alltid vara glada eller att någon vill ha något ifrån oss är befriande.

Vi kommunicerar hela tiden i en session och det är dina behov som styr. Beröring precis som vi vill ha den är energigivande och kan förändra ditt liv. 

Sedan kanske du vill träffa andra som också vill utforska beröring och då är Cuddle Party eller ett lugnt, tryggt, energigivande sätt att börja.